TİC Holding Header
  • USD 32.408
  • EUR 35.53
  • Altın 2325.597
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Carvalhal ile yollar ayrıldı ...

Beşiktaş Yönetim Kurulu, teknik direktör Carlos Carvalhal ile karşılıklı anlaşma sağlayarak yolların ayrılmasına karar verirdi.
Carvalhal ile yollar ayrıldı ...

Siyah-beyazlı takımın başına yeniden Tayfur Havutçu getirildi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi Ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu olarak 2011-2012 futbol sezonunda A takımımızın teknik direktörlüğünü yapan Carlos Carvalhal'e hizmetlerinden ötürü teşekkür ederiz.
 Carvalhal'in yerine A takımımız Teknik Direktörlüğüne, kulübümüz futbol takımlarının Genel Direktörü Tayfur Havutçu'nun getirilmesine karar verildi.
 

Ayrılan teknik direktörümüz Carlos Carvalhal, yarın (3 Nisan Salı) sabah 10.30'da Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde futbolcularla vedalaşacak, akşam da Yönetim Kurulumuz tarafından kendisi onuruna bir yemek verilecektir" denildi. 
 
Açıklamada, yönetim kurulunun, 5 saatlik toplantının sonunda görev paylaşımını gerçekleştirdiği bildirildi.


Yapılan açıklamada Fikret Orman başkanlığındaki yönetim kurulunda Ahmet Nur Çebi'nin ikinci başkan olarak görev yürüteceği, Tamer Kıran, Ahmet Kavalcı ve Deniz Atalay'ın ise futbol komitesi içinde yer alacakları kaydedildi.
 Siyah-beyazlı kulüpte görev dağılımı şu şekilde oluştu:

Ahmet Nur Çebi (İkinci Başkan), Mesut Urgancılar (Genel Sekreter), Berk Hacıgüzeller (Sayman-Mali İşler Komitesi), Cem Bilge (İcra Kurulu Başkanı), Tamer Kıran, Ahmet Kavalcı, Deniz Atalay (Futbol komitesi), Abdullah Sözer (Basketbol Komitesi), Erdal Karacan (Amatör Şubeler Komitesi), Adnan Dalgakıran (Yeniden Yapılanma ve Stratejik Planlama Komitesi), Levent Erdoğan (Hukuk İşleri ve Eğitim Kurumları Komitesi), Nusret Altınbaş (Pazarlama Komitesi), Metin Albayrak (Kartal Yuvaları Komitesi), Berkan Gocay (Tesisler Komitesi), Yalçın Kaya Yılmaz (Yatırımlar Komitesi), İsmet Berkan (İletişim Komitesi)

Yorum Yazın