• Spor

Daum: Sivas deplasmanından puan almak istiyoruz

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, Fenerbahçe maçını kaybetmelerine rağmen Sivas deplasmanına moralli gideceklerini belirterek, 'Orada puanları almak adına elimizden geleni yapacağız. Yukarıdaki takımlarla puan farkını açmama adına önemli bir maç olacak' dedi.
Daum: Sivas deplasmanından puan almak istiyoruz
Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, Özlüce Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi. Fenerbahçe maçından bahseden Daum, “Geçmiş müsabakamız her takımla başa baş oynayacağımızı gösterdi. İyi bir müsabaka çıkarttık. Ama sonuç bizim için iyi değildi. Futbolcu arkadaşlarla konuştuk. Dersimizi çıkarttık. Bu müsabakadan sonraki maça daha kuvvetli çıkmak adına konuştuk. Maçı kaybettik ama bizdeki moral gerçekten iyi. Geçmiş idmanlarda çok iyi çalıştık. Konuşmalarımız da iyi geçti. Bu maç öncesi Sivas’a çok moralli gideceğiz ve oradaki puanları almak adına elimizden geleni yapacağız. Sivasspor şuanda üçüncü sırada ve onlara karşı oynayacağız. Roberto Corlos ve futbolcularını tebrik ediyorum. Şu ana kadar çok iyi maçlar çıkarttı. Form grafikleri yüksek olan Sivasspor karşısında iyi bir maç geçireceğimizi inanıyorum. Yukarıdaki takımlarla puan farkını açmama adına önemli bir maç olacak. Bu haftaki antrenmanlarda Fenerbahçe müsabakasını geride bırakıp, önümüze baktığımızı görüyoruz” diye konuştu.

“SERDAR AZİZ SİVASSPOR MAÇINDA HAZIR OLACAK”
Sakat futbolcularla ilgili sorular soruya Daum, Civelli’nin cezalı olduğunu belirterek, “Takımdaki değişikliği biliyorsunuz. Civelli’nin yerine zaten bu mevkide kaptanımız İbrahim Öztürk oynayacak. Bütün futbolcularımıza baktığınızda problem yok. Serdar Aziz de bu maça hazır olacak. Sağlık ekibimize teşekkür etmek istiyorum. Maçtan sonra Serdar’ın ayağını görenler döndüğüne şaşırabilirdi. Bu yüzden bizim sağlık ekibimiz gayet iyi çalışıyor. Aynı şekilde sakatlık geçiren Şamil ve Murat’ı da sağlık ekibimiz bu maça hazırladı” cevabını verdi.

“OYNAMAYAN ARKADAŞLARIMIZ TAKIMA GİRMEK ADINA ÇOK ÇALIŞIYOR”
Civelli’nin oynamayacağı için kadroda yabancı kontenjanında yer olacağı ile ilgili sorulan soruya Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, öyle bir imkanları olduğunu vurgulayarak, “Sestak ve Pinto’yu bu hafta idmanlarda izledim. Oynamayan arkadaşlara da baktığınız zaman Enes, Tuncay, Batuhan ve Musa var. Onlarda takıma girme adına yüksek derecede çalışıyorlar. Ona yarın karar vereceğim ve kadroyu açıklayacağım. Pinto ve Sestak’da iyi çalıştı” dedi.

“DURAN TOPLARDAN DOLAYI YEDİĞİMİZ GOLLERDEN DERS ALACAĞIZ”
Daum, defansın son haftalarda iyi durumda olduğunu hatırlatarak , “Oyun içerisinde son haftalarda gol yemedik. Defansımız gerçekten çok iyiydi. Duran toplarda yediğimiz golleri analize ettik ve konuştuk. Buradan ders alacağımızı futbolcularımızla görüştük. Tabii farklı şeylerde vardı. Daha iyi olma adına onlar da göz önüne getirdik. Önümüzdeki müsabakada bu konuda daha iyi olacağımızdan iyiydik” açıklamasını yaptı.

“KALEDE DEĞİŞİKLİĞE GİTMEYECEĞİZ”
Yeşil-beyazlıların tecrübeli file bekçisi Frey’in performansı ile ilgili sorular soruyu Daum, şöyle cevapladı: “Lig maçları var şuanda. Kupa maçlarımız yok. Frey son haftalarda çok iyi performans gösterdi. Bize güven vermişti. Frey’le konuştuğunuz zaman çok tecrübeli kaleci. Son maçtaki performansıyla ilgili ne olduğunu bilen bir kişi. O yüzden kaleci değiştirme adına bir girişimimiz olmayacak. Medya önünde konuşulanlar benim önümde değil. Kesinlikle kaleci değiştirmek için 1 saniye bile düşünmedim. Bursaspor için kaleciyle ilgili bir şey söylemenin bize fayda getireceğine inanmıyorum. Gerçekten iyi bir kalecimiz var. Frey’e kesinlikle güveniyoruz. O yüzden her hangi bir değişikliğe gitme adına bir düşüncemiz yok.”
Yorum Yazın