TİC Holding Header
  • USD 32.313
  • EUR 35.083
  • Altın 2278.028
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Denizli Büyükşehir Belediyespor, Dardanelspor ile karşılacak

Denizli Büyükşehir Belediyespor, Passolig uygulaması olmayan maçta, Dardanelspor ile Cumartesi günü saat 16.30’da, Denizli Atatürk Stadı’nda karşılaşacak.
Denizli Büyükşehir Belediyespor, Dardanelspor ile karşılacak
DENİZLİ / İHA - Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Denizli Büyükşehir Belediyespor hafta boyunca çalışmalarını Başkarcı Şehit Sami Stadı’nda teknik direktör Selahattin Dinçel nezaretinde gerçekleştirdi. Doğan Seyfi Atlı Stadı bakımda olduğu için, karşılaşma Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak ve Cumartesi günü saat 16.30’da başlayacak.

Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, ligdeki her maçın önemine değinerek, “Yeşil Bursa ve Halide Edip Adıvarspor müsabakalarını kazanarak, lige iyi bir başlangıç yaptık. Elde ettiğimiz 6 puanla moral bulduk. Maçlarımızı yaptığımız Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda, çim zemin yenileme çalışmaları olduğundan, Dardanelspor ile maçımızı Denizli Atatürk Stadı’nda yapacağız. Heyecanımızla, arzumuzla Denizli adına mücadele ederken, bu özverili ekibe tribün desteği bekliyor ve futbolseverleri maçımıza bekliyoruz” dedi.

Müsabaka’da İzmir Bölgesi hakemlerinden Meliz Özçiğdem düdük çalacak. Öğretmen olan ve profesyonel liglerde ilk kez görev alacak olan Özçiğdem’in yardımcıları ise Mustafa Han ve Arda Darcan olacak.
Yorum Yazın