TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 34.977
  • Altın 2324.132
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Denizli Büyükşehir Belediyespor'da moraller yerinde

Spor Toto 3. Lig’de Refaiyespor galibiyeti ile üst üste 4. galibiyetini alan ve moral depolayan Denizli Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu karşılaşacağı Çankırıspor maçı hazırlıklarına Başkarcı Şehit Sami Stadı’nda başladı.
Denizli Büyükşehir Belediyespor'da moraller yerinde
DENİZLİ / İHA - Ligde 9. hafta maçları geride kalırken, 9 maçta 18 puanla ikinci sıraya yerleşen Denizli Büyükşehir Belediyespor’da zirve hesapları yapılmaya başlandı.

Denizli Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, yaptığı açıklamada alınan galibiyetlerin ardından dikkatli olmaları gerektiğini belirterek, "Sezon öncesi hedefi olan bir takım kurduk ve bu hedef doğrultusunda ilerliyoruz. Refaiyespor maçı kolay geçmedi. Mücadelesi yüksek bir maç oldu. Fırsatları iyi değerlendirip, iç saha avantajını iyi kullandık. Bu iş 3-4 galibiyetle bitmiyor. Biz şimdilik, maç maç düşünüp, her maça galibiyet parolası ile çıkıyoruz. Bizim için 34. hafta sonunda elde edeceğimiz nokta önemli. İnşallah hep birlikte mutlu sona ulaşırız" dedi.

Hafta sonu zorlu bir deplasmanın kendilerini beklediğine dikkat çeken Dinçel, "Rakibimiz Çankırıspor’un son sırada bulunması kimseyi aldatmasın. Kış koşulları ve maçı oynayacağımız sahadaki zeminin bozukluğu, bizi endişelendiriyor. Onların puan cetvelindeki sıkıntılı durumu, bizim daha çok motive olmamızı gerektiriyor. Hedefimiz bu maça çok iyi hazırlanıp, istediğimiz sonuçla dönmektir" şeklinde konuştu.

Dinçel, bu maç öncesinde Şahin’in sarı kart cezalısı olduğunu belirtirken, Uğur ve Süleyman’ın sakatlıkları nedeniyle haftanın ilk antrenmanına çıkmadıklarını vurguladı.
Yorum Yazın