TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 34.977
  • Altın 2324.132
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Dinçel, hakemin maçın önüne geçtiğini söyledi

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Denizli Büyükşehir Belediyespor’un teknik direktörü Selahattin Dinçel, Sancaktepe Belediyespor maçında çok fazla hakem hatası olduğunu belirterek, hakemin maçın önüne geçtiğini söyledi.
Dinçel, hakemin maçın önüne geçtiğini söyledi
DENİZLİ / İHA - Sancaktepe Belediyespor’a 3-1 yenilen Denizli Büyükşehir Belediyespor’un teknik direktörü Selahattin Dinçel, karşılaşmanın hakemi Mehmet Kaftancı’ya maç sonrası veryansın etti.

Kaftancı’nın maçın sonucuna etki edecek iki hata yaptığını belirten Dinçel, "İstemediğimiz bir sonuç aldık ama maçın hakemi Mehmet Kaftancı, maçın önüne geçti. Sezon başından bu yana hakemlerden hep övgüyle söz ettik. Yenildiğimiz diğer maçlarda, hakemlere hiç sitem etmedik. Galip geldiysek de hak ederek, yenildiysek de hak ederek yenildik. Hakemlerin olumlu olumsuz katkısı olmadı. Yenildiğimizde kendi hatamız dedik ama bu maçta hakem Mehmet Kaftancı, yanlış kararlarıyla maçın sonucuna etki etti. 2 faul ve maalesef 2 gol ile 2-0 yenik duruma düştük. Hakemler de insan, ufak tefek hatalar olabilir ama bugün maçı yöneten orta hakem Mehmet Kaftancı’nın ya dikkati dağınıktı ya konsantre olamamıştı. Çalınan, çalınmayan düdükler ile hakem faktörü maça etki etti. Mehmet Kaftancı, gitsin düdüğünü assın. Maçı kazanmak için oyuncularım ellerinden geleni fazlasıyla yaptılar ama hakemi geçemedik. Rakip takım da 3 gol atacak futbol oynamadı. Yan hakemlerle sorun yok. Tamamen maça etki eden orta hakem. Orta hakem Kaftancı, maçın önüne geçti. Hakkım varsa da helal etmiyorum" dedi.
Yorum Yazın