TİC Holding Header
  • USD 32.368
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.082
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Dixon, Eurobasket zor geçecek

A Milli Basketbol oyuncusu Bobby Dixon, Eurobasket zor geçecek, ama biz hazırız. İyi çalışıyoruz. Ben şampiyona için sabırsızlanıyorum dedi.
Dixon, Eurobasket zor geçecek
İSTANBUL / İHA - Türk vatandaşı olarak Ali Muhammed ismini alan Dixon, Türkiye Basketbol Federasyonu TV'ye Avrupa Şampiyonası’na hazırlık dönemini ve milli takımın yer aldığı grubu değerlendirdi.

Katıldıkları özel turnuvaların ve hazırlıkların çok iyi geçtiği belirten başarılı oyuncu, "Birbirimize iyice alışmaya başladık. Takım haline gelmek adına bir hayli yol aldık. Bugüne kadar her şey yolunda gitti" şeklinde konuştu.

Milli takımdan önceden tanıdığın ve tanımadığın oyuncuların kendisini nasıl etkilediği sorusuna Dixon, "Kiminle oynadığını öğrenmek adına çaba sarf etmek gerekiyor. Yine de takım arkadaşlarım çok iyi insanlar, herhangi bir sorun yok" cevabını verdi.

Eurobasket'i ve gruplardaki rakiplerini de değerlendiren 32 yaşındaki ABD asıllı oyuncu, "Eurobasket zor geçecek, ama biz hazırız. İyi çalışıyoruz. Ben şampiyona için sabırsızlanıyorum. Muhtemelen en zor grup bizim grubumuz. Hazırlıklı olmamız gerektiğinin farkındayız" diye konuştu.
Yorum Yazın