TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.067
  • Altın 2285.263
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Dünya Kurumsal Golf Turnuvası Belek'te yapıldı

Dünyanın en prestijli kurumsal golf organizasyonlarından World Corporate Challenge’ın Türkiye ayağı Belek’te yapıldı. İki günlük turnuvayı ilk sırada tamamlayan Side Orfoz takımı Portekiz’deki dünya finalinde Türkiye’yi temsil edecek.
Dünya Kurumsal Golf Turnuvası Belek'te yapıldı
İSTANBUL / İHA - Organizasyonunu Matrix Travel’ın yaptığı ve iş dünyasını golf sahasında bir araya getiren OPET WCGC Türkiye Finali, 8-10 Mayıs tarihleri arasında Regnum Carya Golf & Spa Resort ev sahipliğinde Belek’te yapıldı.

İkişer kişilik takımlar halinde yarışan şirketler, 9 Mayıs’ta National ve 10 Mayıs’ta Carya sahalarında kıyasıya mücadele ettiler. Şirketlerini temsilen 44 takımın kıyasıya mücadele ettiği OPET WCGC Türkiye 2015 Finali’ni, Recep Turan ve Emre Bahtoğlu’nun temsil ettiği Side Orfoz takımı birinci, Ahmet Çelikli ve Durmuş Keçeli’nin temsil ettiği Montgomerie takımı ikinci ve Caner Tuna ile Erol İslamoğlu’nun temsil ettiği Otokar I takımı üçüncü oldu.

Ödüllerini aynı zamanda turnuvanın isim sponsoru olan OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk’ten alan WCGC Turkey’in kazanan ikilisi Recep Turan ve Emre Bahtoğlu, hem şirketini hem de ülkemizi temsilen 30 Haziran-5 Temmuz tarihleri arasında Portekiz Cascais’de düzenlenecek WCGC Dünya Finali’nde mücadele edecek.

Turnuvayı kazanan 2. ve 3. takımlar ise sponsorlardan MSC Cruises tarafından yaz aylarında gerçekleşecek Yunan adaları-Adriyatik ve Karadeniz-Ege gemi turları ile ödüllendirildiler.

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu turnuvada 2 özel kategoride ödülleri kazananlarına sundu. Ayrıca turnuvaya katılan bütün takımlar Damat&Tween markasının hediye ettiği T-Shirtler ile sahaya çıktılar.

Medya sponsorları BloombergHT ve Golf Dünyası turnuvayı yerinde takip ederek, katılımcılar ile röportajlar yapıp iş dünyası ve golf sporundan en son haberleri izleyici ve okurları ile paylaştılar.

Organizasyonu gerçekleştiren Matrix Travel sahibi Yavuz Üngör, “Üçüncü yılımızda Dünya Kurumsal Golf Turnuvası’nın Türkiye Finali’ni başarı ile tamamlamaktan mutluyuz ve her geçen sene golf sporuna olan ilginin arttığını görmek ve iş dünyasının desteğini almak sevindirici. Katılımcı şirketlere ve destekleri için bütün sponsorlarımıza tekrar teşekkür ederiz” dedi.
Yorum Yazın