TİC Holding Header
  • USD 32.374
  • EUR 35.018
  • Altın 2324.261
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Erciş Şeker Spor Voleybol Takımı 3. Lige çıktı

Van’ın Erciş Şeker Spor Kulübü Voleybol Takımı final maçlarında rakiplerini tek tek yenerek adını Türkiye 3. Ligi’ne yazdırmayı başardı.
Erciş Şeker Spor Voleybol Takımı 3. Lige çıktı
İHA - Erciş Şeker Fabrikası Müdürü aynı zamanda Kulüp Başkanı Faruk Nalbantoğlu, Türkiye 3. Ligi'ne yükselme mücadelesi final maçında sporcularının özverili çalışması sonucu takımlarının 3. Lige çıktığını söyledi.

Yapılan final maçlarında takımın büyük bir başarı elde ederek Erciş’in adını altın harflerle Türkiye 3.Ligi’ne yazdırdığını da anlatan Nalbantoğlu, "Erciş Şeker Spor kulübümüzün Voleybol Takımı 7-8-9 Mart 2014 tarihleri arasında Bitlis’in Tatvan ilçesinde düzenlenen Türkiye Bölgesel Voleybol Ligi final grubunda, Siirt Botangücü Spor, Şırnak Spor ile Muş Gençlik Spor’u aynı skorlarla 3-0 yenerek 3. lige yükselmiştir. Şeker Spor kulübümüz elde ettiği bu başarı ile birlikte voleybol alanında da ilk kez Erciş’in adını 3. Lige altın harflerle yazdırmıştır. Bu başarıya imza atan başta sporcu kardeşlerimize, yönetim kurulu arkadaşlarımıza ve takımımıza emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Bundan sonra iş Ercişli kardeşlerimize düşüyor. Herkesin takımımızı sahipleneceğine inancım tamdır. Hep beraber el ele verip takımımızı daha da ileriye taşımalıyız. Alınan bu başarının Erciş ve Ercişlilere bir kez daha hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Yorum Yazın