TİC Holding Header
  • USD 32.335
  • EUR 35.193
  • Altın 2240.142
  • BIST 100 8792.15
  • Spor

Euroleague’den maçın tekrarını isteyeceğiz

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, Real Madrid maçında hakemlerin kural hatası yaptığını ve Euroleague’den maçın tekrarını isteyeceklerini söyledi.
Euroleague’den maçın tekrarını isteyeceğiz
AA - THY Euroleague’in 11. haftasında Anadolu Efes, sahasında karşılaştığı İspanyol ekibi Real Madrid’e 84-82’lik skorla mağlup oldu.

Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, “Bu akşam çok iyi oynadık.Oyuncularımla gurur duyuyorum. Farkı 14 sayıya çıkardıktan sonra sahadaki saygıyı kaybettik. Daha çok hata yapmaya başladık. Çok fazla şut kaçırdık. Bunları ilk 35 dakikada soktuk. Maçın başında Madrid 1 kere öne geçmişti. Tüm maç boyunca önde götürdük. Bir kere öne geçip maçı kazandılar. Euroleague için önemli iki takım oynadı. Euroleague şampiyonu olmaya aday takım olduğumuzu gösterdik. Hakem maçın sonunda kural hatası yaptı. Biz itiraz ettik. İtirazlarımız hayır dediler. Ben hakemlerin hata yaptığını düşünüyorum. Yönetim ile de konuştuk. Euroleague’den maçın tekrarının yapılmasını isteyeceğiz” diye konuştu. 

Hakemlerin kural hatası yaptığını vurgulayan Ataman, “Değişen kurallar gereği teknik faul çalındığı zaman kaç saniye kalırsa oradan devam etmesi gerekiyor. Biz buna itiraz ettik. 4 saniyeydi, 14 saniye verdiler. Sonunda bir faul daha oldu. Bu bir kural hatası. Kural kitabından yeniden oynatılması yazıyor” şeklinde konuştu. 

Ataman ayrıca Rodrigue Beaubois’in omuz spazmı geçirdiğini bu yüzden ikinci yarıda çok az oynattığını açıkladı.
Yorum Yazın