TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.129
  • Altın 2306.832
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Felipe Melo Scolari'den davet bekliyor

Performansıyla Galatasaray'ın 2013 yılındaki en başarılı futbolcusu olarak gösterilen Felipe Melo, ülkesindeki Dünya Kupası'nda forma giyebilmek için milli takım hocası Scolari'den davet bekliyor.
Felipe Melo Scolari'den davet bekliyor
Ozan Koltuk - Sarı-Kırmızılı taraftarların ortak görüşü, geride kalan yılın tümüne bakıldığında, takımın en formda oyuncusunun Felipe Melo olduğu yönünde. Özellikle bu sezon müthiş bir grafik çizen, en kötü sonuçların alındığı maçlarda bile oyundan düşmeyen Brezilyalı yıldız, hem hücumda hem de savunmada giderek yükselen bir performans ortaya koyuyor. Kadroda rakip akınları kesen ilk oyuncu konumunda bulunan Melo, Mancini döneminde bu özelliğine ek olarak hücuma daha fazla katılmaya ve müthiş paslar vermeye başladı. Sambacı’daki bu gelişim, Brezilya’daki 2014 Dünya Kupası öncesi teknik direktör Felipe Scolari’nin de dikkatini çekmiş durumda. Her ne kadar uzun süredir davet alamayan Melo’nun 23 kişilik kadroya girme şansı zor görünse de, Melo’nun en büyük hayali ülkesindeki bu büyük turnuvada forma giyebilmek.

Kiralık kontratı sona erip, bonservisi alındığında akıllarda istikrar anlamında her ne kadar şüpheler olsa da, Melo soru işaretlerini kısa sürede yok edip, takımın vazgeçilmez ismi konumuna yükseldi.
 
Yorum Yazın