TİC Holding Header
  • USD 32.37
  • EUR 34.984
  • Altın 2323.963
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Fener'de sakatların durumu

Fenerbahçe’de sakatlıkları süren Ertuğrul Taşkıran ve Abdoulaye Ba tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürürken, Gökhan Gönül ve Hasan Ali Kaldırım ise özel program dâhilinde çalıştı.
Fener'de sakatların durumu
İHA - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan sezonunun 20. haftasında 05 Şubat Cuma günü saat 20.00’de Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00’de başlayan antrenman 1 saat 15 dakika sürdü.

Kayserispor maçında görev alan oyuncular antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma hareketlerinin ardından çabukluk çalışmasıyla sürdürdükleri antrenmanda 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Taktik çalışmayla devam eden antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Ertuğrul Taşkıran ve Abdoulaye Ba, tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürürken, Gökhan Gönül ve Hasan Ali Kaldırım da özel program dâhilinde çalışarak antrenmanı tamamladı.
Sarı lacivertliler, Antalyaspor maçının hazırlıklarını, 02 Şubat Salı günü Can Bartu Tesislerimizde saat 11.00’de yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Yorum Yazın