TİC Holding Header
  • USD 32.374
  • EUR 35.018
  • Altın 2324.261
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Fikret Orman, Dany'e sahip çıktı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, taraftarın Galatasaray derbisinde penaltıya sebep olan defans futbolcusu Dany'e sahip çıkması gerektiğini söyledi.
Fikret Orman, Dany'e sahip çıktı
İHA - Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Orman, takımın her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacı olduğunu belirterek, "Derbi mücadelesinde hırsına yenik düşen ve yaptığı hata nedeniyle eleştirilere hedef olan Dany Nounkeu'ya büyük taraftarımızın destek olması, Beşiktaşımızı yüceltecek bir davranış olacaktır. Ligde daha önümüzde kazanabilecek 36 puan bulunmaktadır. Derbi mücadelesini kaybetmiş olmak şampiyonluk hedefimizden kopmuş olduğumuz anlamı taşımamaktadır. Taraftarlarımızın ve camiamızın futbol takımımıza olan desteğini bu dönemde daha da artırmasını ve sahada ellerinden geleni yapmak için büyük çaba sarf eden oyuncularımıza ve teknik kadrolarımıza moral vermeleri büyük önem taşımaktadır" dedi.

"İYİ BİR OYUN SERGİLİYORUZ"
Siyah-beyazlı takımın sahada iyi bir oyun sergilediğini vurgulayan Orman, "Sahadaki iyi futbol, tüm spor kamuoyunun da takdiridir. Henüz daha kazanılacak çok maç ve elde edilecek çok puan bulunan bir ortamda, büyük Beşiktaş taraftarına ve camiamıza düşen yegane görev, tüm oyuncularımızı sahiplenmek, onların motivasyonlarını artırarak zafere yürümelerine yardımcı olmaktır. Taraftarımızı, sahada alın teri akıtarak bizleri zafere ulaştırmaktan başka bir gayesi olmayan oyuncularımıza, her zamankinden daha fazla destek olmaya davet ediyorum. Cuma günü Medical Park Antalyaspor ile oynayacağımız karşılaşmada Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nu doldurarak, bu desteği her zamankinden daha da güçlü bir biçimde hissettireceğine inanıyorum" diye konuştu.
Yorum Yazın