TİC Holding Header
  • USD 32.395
  • EUR 35.082
  • Altın 2325.08
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Futbol zirvesi sona erdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine futbol camiasının önde gelen isimleriyle yapılan toplantı sona erdi.
Futbol zirvesi sona erdi
İSTANBUL / İHA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Yıldız Sarayı’ndaki Büyük Mabeyn Köşkü’nde Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ve Spor Toto Süper Lig takım kaptanlarından; Akhisar Belediyespor kaptanı Güray Vural, Balıkesirspor kaptanı Gökhan Ünal, Beşiktaş kaptanı Tolga Zengin, Bursaspor kaptanı Ozan İpek, Çaykur Rizespor kaptanı Kıvanç Karakaş, Eskişehirspor kaptanı Sezgin Coşkun, Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, Gaziantepspor kaptanı Elyasa Süme, Gençlerbirliği kaptanı Ramazan Köse, İstanbul Başakşehir kaptanı Mahmut Tekdemir, Kardemir Karabükspor kaptanı Erdem Özgenç, Kasımpaşa kaptanı Adem Büyük, Mersin İdmanyurdu kaptanı Servet Çetin, Kayseri Erciyesspor kaptanı İlhan Parlak, Sivasspor kaptanı Adem Koçak, Torku Konyaspor kaptanı Hasan Kabze ile Trabzonspor kaptanı Jose Bosingva ile biraraya geldi.

Yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından, çıkışta basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Yardımcısı ve Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, "Cumhurbaşkanımızın da yaşanan olaya bir devlet büyüğü olarak gösterdiği duyarlılığı gördük. Kendisi bütün takım kaptanlarını kabul etti. Kaptanlar dinlenildi, birlik ve beraberlik için gayet güzel görüşler oldu. Birlik ve beraberlik için olumlu mesajlar vardı. Biz artık bu tür olayları bir daha yaşamak istemediğimizi ilettik. Futbolun barış, kardeşlik, dostluk olduğunu her zaman söylüyorum. Futbolun güzelliklerini yaşamak istiyoruz. Futbolcular güzel öneriler yaptı. Futbolun artık skora endeksli olmaması gerektiğini dile getirdik. Hepimiz açısından verimli bir toplantı oldu" dedi.
Yorum Yazın