TİC Holding Header
  • USD 32.408
  • EUR 35.53
  • Altın 2325.597
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

G.Saray dünya devi ile anlaştı

Galatasaray Kulübü, reklam satışlarını yürütmek için Fox International Channels ile özel bir anlaşma yaptı.
G.Saray dünya devi ile anlaştı
Yapılan anlaşmaya göre, Galatasaray Kulübü’ne ait birçok mecranın reklam satışı Fox International Channels’ın deneyimli satış ekibi tarafından gerçekleştirilecek.

Galatasaray Kulübü, kendi mecralarının reklam satışı için Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da gerçekleştirilen imza töreniyle dünyanın en büyük uluslararası medya kuruluşu Fox International Channels ile anlaşma imzaladı. Düzenlenen imza törenine, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray Spor Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Fox International Channels Güneydoğu Avrupa, Kafkaslar ve Orta Asya Kıdemli Başkan Yardımcısı Adam Theiler, Fox International Channels Türkiye Satış Başkanı Mehmet İçağasıoğlu ve Hollanda Birinci Ligi Eredivisie’nin CEO’su Alex Tielbeke katıldı.

Anlaşma çerçevesinde Galatasaray TV, Galatasaray Dergisi, Galatasaray Resmi Facebook, Twitter, Youtube, Instagram ve Foursquare Hesapları ile ilgili reklam satışları Fox International Channels tarafından yürütülecek. Bu mecralara ek olarak, gerekli görüldüğü hallerde, futbolcu hakları, forma anlaşmaları, amatör branş sponsorluk hakları ve saha içi reklam satışlarında da FIC, Galatasaray’a destek olacak.

"HİÇ KUŞKUMUZ YOK"
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, anlaşma duyurusunun yapıldığı törende şunları söyledi:

“Dünyanın en büyük uluslararası multimedya kuruluşu olan Fox International Channels ile işbirliğine gitmekten büyük mutluluk ve heyecan duyuyoruz. Fox’un küresel pazardaki bilgi birikimi ve tecrübesiyle global bir marka olan Galatasaray’a vereceği destek ve yaratacağı pozitif etkiden hiç kuşkumuz yok. Bu işbirliğinin, başarılı ve uzun vadeli bir birliktelik olmasını umuyor, yeni dostlarımıza Galatasaray ailesine hoş geldiniz diyorum.”

Galatasaray Spor Kulübü ile olan iş ortaklığından ötürü oldukça heyecan duyan Fox International Channels Türkiye Reklam Satış Başkanı Mehmet İçağasıoğlu ise, “FIC’nin reklam satış konusunda global ve yerel tecrübesinden gelen güçlü deneyimini Galatasaray ile paylaşacak olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. FIC’nin geniş yelpazesine Türkiye’nin en güçlü ve köklü spor kulübünün eklenmesi ile birlikte reklam verenlere daha bütünleşik çözümler sunma şansını elde edeceğiz. Galatasaray’ın eşsiz mecraları ise geniş bir global deneyim, pazarlama çözümleri üretmekte iddialı bir uzmanlık ve müşterilerin taleplerini karşılamakta kendini kanıtlamış bir beceriyle buluşacak” diye konuştu.
Yorum Yazın