TİC Holding Header
  • USD 32.379
  • EUR 34.985
  • Altın 2324.064
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Galatasaray'dan taraftara uyarı

Galatasaray Kulübü, THY Avrupa Ligi’nde mücadele eden Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol takımının Laboral Kutxa ile oynayacağı karşılaşma öncesi taraftarlara çağrıda bulundu.
Galatasaray'dan taraftara uyarı
İSTANBUL / İHA - Sarı-kırmızılı ekip, Turkish Airlines Euroleague’de bu akşam 21.15’de Abdi İpekçi Spor Salonu’nda İspanya temsilcisi Laboral Kutxa ile karşılaşacak. Galatasaray Kulübü Karşılaşma öncesi resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada taraftarlara çağrıda bulundu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Her branşta ülkemizi başarıyla temsil eden Galatasaray Spor Kulübü olarak, taraftarımızın bu önemli karşılaşmada da salonu dolduracağından şüphemiz yok. Bununla birlikte maç öncesi, maç sırasında ve sonrasında takımımızı desteklerken kulübümüzün herhangi bir ceza ile karşılaşmamasına özen gösterilmesi konusunda tüm taraftarlarımızın yardımını bekliyoruz. Salon içinde patlatılan maytap, tribünde çalınan düdük ya da sahaya atılan basit bir cisim bile önemli cezai sonuçlara neden olacaktır. Sporcuların üst düzey mücadelesi sırasında yaşanacak herhangi bir gerginlikte ya da hatalı bir kararın çalındığı düdükte dahi salondaki taraftarımızın sakin olup takımını en sağlıklı biçimde desteklemeye devam etmesi, bu maçı kazanma yolunda atacağımız en büyük adım olacaktır."
Yorum Yazın