TİC Holding Header
  • USD 32.329
  • EUR 35.157
  • Altın 2302.146
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, kaleci Emir'i transfer etti

PTT 1. Lig’e iddialı bir takım olmak isteyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, geçen sezonu Erzincan Refahiyespor’da forma giyen kaleci Emir Korubeyi ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, kaleci Emir'i transfer etti
Ozan Koltuk - GAZİANTEP / İHA - Onursal başkanlığını Fatma Şahin’in yaptığı mavi-beyazlı takım, hız kesmeden transferlerine devam ediyor. Mavi-beyazlılar, Salih Sefercik’ten sonra takımın 4. transferini gerçekleştirdi. Daha önce Fatih Karagümrükspor, Maltepespor ve en son Erzincan Refahiyespor’un kalesini koruyan tecrübeli eldiven Emir Korubeyi, başkan Abdülkadir Gözegir, futbol şube sorumlusu Çetin Katırcıoğlugil ve idari menajer İsmet Savcıoğlu katıldığı imza töreninde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da oynayacak olmaktan memnun olduğunu söyledi.

EMİR KORUBEYİ KİMDİR?
21 Haziran 1990 yılında Zeytinburnu doğumlu olan Emir Korubeyi, ilk profesyonel futbola 2009 yılında Denizli Büyükşehir Belediyespor’da başladı. Amatör olarak 2001 yılında başlayan futbol hayatına Y. Güneşspor, Fethiyespor gibi takımlarda oynamaya devam etti. Korubeyi, Denizli Büyükşehir Belediyespor ve arkasından Erzincan Refahiyespor’da forma giydikten sonra bu sezon mavi-beyazlı takım için ter dökecek.
Yorum Yazın