TİC Holding Header
  • USD 32.346
  • EUR 35.132
  • Altın 2306.967
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Gaziantep maçını dışarıda oynayabiliriz

Bandırmaspor'un Başkanı Erhan Elmastaş, Stadımızı yetiştireceğiz dedik ancak bizim elimizde olmayan nedenlerden dolayı bir risk söz konusu. Belki Gaziantep Büyükşehir maçını dışarıda oynayabiliriz dedi.
Gaziantep maçını dışarıda oynayabiliriz
İHA - PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden Bandırmaspor'un Başkanı Erhan Elmastaş basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Son basın toplantılarına aynı arkadaşlar geliyor, diğer arkadaşlar Bandırmasporu protesto ediyor şeklinde konuşan Elmastaş, ''Yorucu bir sezonu bitirdik ve arkasından güzel mutlu bir şekilde yeni sezon hazırlıklarına hemen 23 Mayıs Pazartesi günü başladık. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Stadımızı yetiştireceğiz dedik ancak bizim elimizde olmayan nedenlerden dolayı bir risk söz konusu. Belki bir maç yani Gaziantep Büyükşehir maçını dışarıda oynayabiliriz. Dünkü stat teftişimizde gördüğümüz soyunma odalarındaki banyo ve lavaboların eksikliklerini firma ile görüştüğümüzde yetiştireceğini söyledi ama beniz gözüm korktu. Belki bir maç dışarıda oynayabiliriz. Bu pazar günü yapacağımız Bursaspor ile Bandırmaspor futbol 2016-2017 sezon açılışı futbolcularımızın tanıtımı ve Bursasporla yapacağımız hazırlık maçı konusunda da biraz endişeye kapıldım. Çünkü Süper Lig takımı olan Bursasporumuzu Bandırma 17 Eylül Stadı'nda soyunma ve giyinme odalarında ağırlayamacağımızı hissettim. Ama yaptığımız görüşmelerle sorun olmadığını dışarıdan bizim katkılarımızla tuttuğumuz özel su tesisat ekibiyle pazar gününe kadar misafir takımın soyunma ve giyinme odalarını bir şekilde hal yoluna sokacağız. Yani planladığımız gibi 7 Ağustos Pazar günü saat 16.00'da başlayacak tanıtımdan sonra saat 17.00 gibi Bursaspor ile hazırlık maçımızı yapacağız'' diye konuştu.

"Çok sayıda güvenlik elemanı temin etmemiz gerekiyor" 
Saha içi ve dışıyla ilgili güvenlik protokolü yaptıklarını söyleyen Elmastaş, ''PTT 1 Lig kriterlerine göre çok sayıda güvenlik elemanı temin etmemiz gerekiyordu. ABS güvenlik firması yöneticisi Nihat Çakır ile bir sözleşme imzaladık. İstendiği kadar güvenlik elemanını Bandırmaspor maçlarında istihdam edebileceğini söyledi ve kendisiyle geçtiğimiz günlerde ön protokol yaptık'' dedi.

Takımımızı hemen hemen kurduklarını söyleyen Elmastaş, ''Şu anda 24 kişilik kadroya ulaştık. Bir futbolcu daha transfer eder miyiz, edemez miyiz birkaç futbolcu ile görüşmelerimiz sürüyor. 30 ağustosa kadar da süremiz var. Dolayısıyla eksikliğini hissedersek eksikliğini hissettiğimiz o alanda bir tanesi ile el sıkışabiliriz. Ama şu an itibariyle pekte ihtiyaç gözükmüyor. Daha hazırlık maçımız var. Zaman ne gösterecek ona göre hareket edeceğiz'' dedi.
Yorum Yazın