TİC Holding Header
  • USD 32.378
  • EUR 35.034
  • Altın 2324.822
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Gaziantepspor, hazırlık maçında Kahramanmaraşspor ile 4-4 berbere kaldı

Gaziantepspor ile PTT 1. Lig’de oynayan Kahramanmaraşspor arasında oynanan hazırlık maçı 4-4 eşitlikle bitti.
Gaziantepspor, hazırlık maçında Kahramanmaraşspor ile 4-4 berbere kaldı
Gaziantep Kamil Ocak Stadyumunda oynanan hazırlık maçında Gaziantepspor kalede Özden Şenol, Ugur, Erman, Binya, Ekrem, Serdar, Taşkın, Turgut, Stilic, ve Cenk Tosun 11’i ile çıktı. Kahramanmaraşspor ise kalede Mehmet Ali, Merter, Berat, Fahrettin, Sinan, Zafer, Erhan, Cumhur, Dabo, Bolaji ve Azuka 11’i ile saha çıktı.

Maçın ilk yarısında her iki takımın karşılıklı atakları ile başlarken 24. dakikada Şenol’un sol kanattan gönderdiği topu çok iyi takip eden Cenk Tosun gelişine bir vuruşla topu yerden sektirerek meşin yuvarlağı filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. 34. dakikada ceza sahası içinde Erhan'ın pasıyla topla buluşan Azuka düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı fileler göndererek maça eşitlik getirdi. 50. dakikada Gaziantepspor’un kazandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde topla buluşan Gaziantepspor’un defans oyuncusu Binya meşin yuvarlağı filelere göndererek durumu 2-1 yaptı. Her iki takımın baskılı oyununda 55. dakikada Kahramanmaraşspor’un kazandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde Berat kafa vuruşuyla topu filelere gönderirken takımının ikinci gölünü kaydederek maça ikinci kez eşiklik getirdi. Maçın 65. dakikasında Kahramanmaraşspor’da Bolaji attığı golle takımını 3-2 öne geçirdi.

Bu gölün hemen ardından 69. Cenk Tosun'un ceza sahası içinde yaşanan karan bolde attığı golle durum maça yeniden eşitlik getirdi. Bu dakikalarda ataklarını sıklaştıran Gaziantepspor 72. dakikada Turgut ile bulduğu golle yeniden 4-3 öne geçti. Bu golden 4 dakika sonra 76. dakikada Kahramanmaraşsporlu Onur ceza sahası içinde kalecinin müdahalesiyle yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Onur düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere göndererek durumu 4-4 yaptı.

Maçta teknik direktör Bülent Uygun’un sahaya sürdüğü ilk 11’de son transferlerden Stilic’te forma giyerken takıma uyum sağlamaya çalıştığı gözlendi. Uygun maçın ikinci yarısının son dakikalarında ise alt yapıdan takıma çağırdığı 6 futbolcuyu da maça alarak izledi.

Öte yandan Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl son bomba transfer Milevskiy’i ile birlikte maçı tribünde izledi.
Yorum Yazın