TİC Holding Header
  • USD 32.383
  • EUR 35.146
  • Altın 2323.394
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Genç futbolculara Çağlar sürprizi

Almanya’da turnuvaya katılan Altınordu Futbol Meslek Okulu futbolcularını ziyaret eden Freiburg’lu milli futbolcu Çağlar Söyüncü, gençlere önemli tavsiyelerde bulundu.
Genç futbolculara Çağlar sürprizi
İHA - Altınordu’dan yetişip Bundesliga ekiplerinden Freiburg’a transfer olan Çağlar Söyüncü, Freiburg, Hoffenheim, Stuttgart, Aarau, Friedschafen ve Basel ile maçlar oynamak üzere Almanya’ya giden Altınordu Futbol Meslek Okulu (AFMO) U15 ve U17 takımı oyuncularına sürpriz bir ziyaret yaptı.

Basel karşılaşması öncesinde 2 takımın kamp yaptığı otele gelen genç savunma oyuncusu, küçük futbolcularla yemek yedi, idari ve teknik ekiple hasret giderdi.

Gençlere önemli tavsiyelerde bulunan milli futbolcu, “Bugün Bundesliga’da oynuyorsam, bunu Altınordu’da sistemin bir parçası olmama, çok çalışmama, adanmama, inanmaya ve disiplinime borçluyum. Sizler de benimle aynı yolda yürüyorsunuz. Bir gün A Takım forması giyip borcunuzu ödedikten sonra bu kulübün misyonuna uygun olarak transfer yapacaksınız. Şunu hiç unutmayın, iyi insan ve iyi vatandaş olmadan iyi futbolcu olamazsınız. Freiburg’a geldikten sonra bunun önemini çok daha iyi kavradım” dedi.
Yorum Yazın