TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.129
  • Altın 2306.832
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Gencer’den istifa protestolarına cevap

Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, dün oynanan ve kaybedilen Altınordu maçındaki istifa protestolarına cevap vererek taraftarların haklı olduğunu söyledi.
Gencer’den istifa protestolarına cevap
ANTALYA / İHA - PTT 1. Lig’den Spor Toto Süper Lig’e çıkma mücadelesi veren Antalyaspor rakiplerinin puan kaybettiği haftada eline geçen fırsatı değerlendiremedi ve sahasında İzmir ekibi Altınordu’ya son dakikada yediği golle 3-2 mağlup oldu. Maçın devam ettiği anlarda ve maçın bitişinin ardından Antalyaspor taraftarları, kırmızı-beyazlı başkan Gencer ve yöneticileri istifaya davet etti. Başkan Gültekin Gencer ise protestolarla ilgili bugün bir açıklama yaptı.

MAÇIN KAYBEDİLMESİNE ÇOK ÜZÜLDÜK
Son dakikada gelen golle maçı kaybeden Antalyaspor’da Başkan Gültekin Gencer, morallerinin bozuk olduğunu söyledi. Gencer, “6 puanlık bir maçtı. Muhakkak galip gelmemiz gereken bir maçtı. Lige çıkmaya çalışan rakiplerimiz puan kaybetmişken kazanmak istiyorduk. Olmadı kazanamadık. Böyle bir haftada galip gelmemiz gerekiyordu. Altınordu takımını küçümsemiyorum ama iki maçta da rakibe kaybettik. Bizim takımımız çok kaliteli oyunculardan kurulu. Böyle kaliteli bir takımın kaybetmesine anlam veremiyorum. Bu kadronun böyle maçları rahat rahat geçmesi lazım” dedi.

TARAFTAR HAKLI
Maç içerisinde taraftarların istifaya davet ettiği Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, “Taraftarlar haklı ne denebilir ki. Bu duruma bende üzülüyorum. Bütün rakiplerimiz kaybetmişken bende bütün tribünlerin dolmasını beklerdim. Adana Demirspor maçında gelen taraftarın yarısı bile gelmedi. Sonuçta 6 puanlık ve neredeyse bizim için hayati önem taşıyan bir maçtı. Bende maç başlamadan buna üzüldüm. Maç başladıktan sonrada gelen az sayıdaki taraftarda maçı kaybetmemize üzüldü” şeklinde konuştu.

Öte yandan, dün akşam oynanan Altınordu maçının devre arasında soyunma odasına inip oyunculara, "Maçı alamazsanız Antalya’yı terk edin" şeklinde bir söyleminin olmadığını da vurgulayan Gültekin Gencer, soyunma odası koridorlarında olmadığını da ifade etti.
Yorum Yazın