TİC Holding Header
  • USD 32.374
  • EUR 35.028
  • Altın 2324.57
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Göztepe, kötü gidişata son vermek istiyor

Göztepe, Süper Lig’in 8. haftasında konuk edeceği Giresunspor’u mağlup ederek kötü gidişatına son vermek istiyor.
Göztepe, kötü gidişata son vermek istiyor
İHA - Süper Lig’in 8. hafta maçında Göztepe, yarın saat 16.00’da GZT Giresunspor’u ağırlayacak. Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi hakem Burak Şeker yönetecek. Şeker’in yardımcılıklarını Murat Ergin Gözütok ve Ömer Tevfik Özkoç yapacak.

7 HAFTADA 5 PUAN
Süper Lig’e Antalyaspor deplasmanında aldığı 1 puanla başlayan Göztepe, daha sonra sahasında Yeni Malatyaspor’a 2-0 mağlup olmuştu. Ligin 3. haftasında deplasmanda Sivasspor’la 2-2 berabere kalan sarı-kırmızılılar, 4. haftada ise konuk ettiği Başakşehir karşısında 2-1’lik galibiyet almıştı. Ardından İzmir derbisinde Altay’a 2-1 yenilen Göz-Göz, sırasıyla Hatayspor’la sahasında oynadığı ve deplasmanda Galatasaray’a konuk olduğu mücadeleden puansız dönmüştü. Ligde 7 hafta sonunda 5 puan toplayan Göztepe, 18. sırada yer alıyor.

GÖZTEPE’DE HEDEF GALİBİYET
Aldığı kötü sonuçlara son vermek isteyen Göztepe, Süper Lig’e bu sezon yükselen ancak henüz galibiyeti bulunmayan Giresunspor karşısında galibiyeti hedefliyor. Sarı-kırmızılılarda Boşnak stoper Mihojevic, genç santrfor Ege Özkayımoğlu ve kart cezalısı Beykan Şimşek mücadelede forma giyemeyecek.

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro’nun mücadeleye şu 11 ile çıkması bekleniyor: "İrfan Can Eğribayat, Murat Paluli, Arslanagic, Angel, Berkan Emir, Obinna, Soner Aydoğdu, Halil Akbunar, Tijanic, Lourency ve Ndiaye."
Yorum Yazın