TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.078
  • Altın 2310.775
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Halilhodzic kara kara düşünüyor

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında sahasında Mersin İdmanyurdu’nu konuk edecek olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Milli takım kamplarında bulunan oyuncularla birlikte takımdaki sakat oyuncuların çokluğu zorlu maç öncesi teknik direktör Vahid Halilhodzic’i ise kara kara düşündürüyor.
Halilhodzic kara kara düşünüyor
İHA - Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde yapılan çalışmaya sakatlıkları bulunan Onur ve Deniz ile birlikte milli takım kamplarında olan Medjani, Belkalem, Waris ve Yatabare katılmadı.

Sakatlıkları nedeniyle Constant, Aykut, Özer, Mustafa Yumlu ve Yusuf ile milli takım kampından dönen Sefa ve Soner koşu yaparken, Musa Nizam ise salonda çalıştı. Antrenman öncesi teknik direktör Vahid Halilhodzic, oyuncularıyla kısa bir toplantı yaptı. Sakatlıkları bulunan oyuncuları farklı bir sahaya gönderen Boşnak teknik adam, diğer oyuncularıyla Mersin İdmanyurdu maçına yönelik çalışma gerçekleştirdi.

ÖZER VE MUSTAFA YUMLU’DAN OLUMLU HABER
Trabzonspor’un sezon başındaki hazırlık kampında sakatlandığı için bu sezon hiçbir maçta forma giyemeyen Özer Hurmacı’nın sakatlığının geçtiğinin bildirilmesi Halilhodzic’in yüzünü güldürdü. Özer’in bir an önce takıma dönmesi için tüm imkanlar seferber edildi. Mustafa Yumlu’nun da önümüzdeki günlerde takımla çalışmalara başlayabileceği belirtildi.

VAHİD HALİLHODZİC DÜŞÜNCELİ
Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic’in bu sabah yapılan antrenmanda oldukça düşünceli olduğu gözlendi. Milli Takım kamplarında bulunan oyuncuların durumu hakkında son bilgiyi bu oyuncuların gelmesiyle birlikte öğrenecek olan Boşnak teknik adamın, yeni bir takım kurmanın sancılarının yaşandığı döneme sakatlıklarında eklenmesiyle birlikte büyük bir sıkıntı yaşadığı öğrenildi. Henüz istediği oyun anlayışını takıma oturtamayan Boşnak çalıştırıcının, takımdaki önemli isimlerden yararlanamaması, Mersin İdmanyurdu maçı öncesi tecrübeli teknik adamı kara kara düşündürüyor. İdeal 11 kurmakta sıkıntı yaşayan bordo-mavililerde Boşnak çalıştırıcının Pazar günü oynanacak olan maçta nasıl bir kadro yapısıyla sahaya çıkacağı ise merakla beklenmeye başlandı.

MERSİN İDMANYURDU’NU EZBERLİYOR
Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynanacak olan Mersin İdmanyurdu maçına kilitlenen Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, ligde 2. sırada bulunan rakiplerini ezberliyor. Yapılan antrenmanların ardından ofise çekilen Halilhodzic burada oyuncularıyla yaptığı görüşmelerin ardından yardımcılarıyla birlikte Mersin İdmanyurdu’nun maç kasetlerini izleyerek rakibin eksik bölgelerini not alıyor.

KALECİLER HIRS KÜPÜ
Onur’un yaşadığı sakatlık sonrası kaleyi devralan ve ilk maçında 3 gol yiyen Fatih’le, başta teknik direktör Vahid Halilhodzic olmak üzere kaleci antrenör Mickael Maurice Gerard Boully de yakında ilgileniyor. Diğer kalecilerin performansları ise dikkat çekiyor. Ayrıca, antrenmandan önce kaleciler, kendi aralarında topu düşürmeden sektirme yarışması yaptı. Kendisine atılan neredeyse bütün topları yere düşüren tercüman Sefer Asan, kaleciler Fatih Öztürk ve İbrahim Demir’in adeta hışmına uğrayarak bol bol sırtına tokat yedi.
Yorum Yazın