TİC Holding Header
  • USD 32.428
  • EUR 35.064
  • Altın 2326.442
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Hamit Altıntop, hocamızdan oynama süresi bekliyorum

Galatasaraylı futbolcu Hamit Altıntop, geçirdiği sakatlığın ardından kendini iyi hissettiğini ve teknik direktör Cesare Prandelli’den oynama süresi beklediğini söyledi.
Hamit Altıntop, hocamızdan oynama süresi bekliyorum
İSTANBUL / İHA - Galatasaraylı futbolcu Hamit Altıntop, dün akşam saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlenen barbekü partisinde GS TV’ye açıklamalarda bulundu. Organizasyon için yönetim ve teknik direktör Cesare Prandelli’ye teşekkür eden Altıntop, “Buraya hep beraber gelmek, genç arkadaşlarla bazı şeyleri paylaşmak, örnek olmak çok önemli. Unutmamak gerekir ki; Galatasaray, sadece A takımdan oluşan bir kulüp, bir camia değil. Bunun basketbolu var, voleybolu var, alt yapıdaki kardeşlerimiz var. Böyle arada bir bir araya gelmek aile sıkıntılarını, düşüncelerini paylaşmak her zaman güzeldir” dedi.

“YOĞUN BİR TEMPODA ÇALIŞIYORUZ”
Tecrübeli futbolcu, hazırlık döneminde olduklarını ve yoğun bir tempoda çalıştıklarını hatırlatarak, “Her gün çift idman yapıyoruz. Kaçıncı çift oldu saymayı bıraktım doğrusu. Böyle hazırlık maçları da her zaman önemli. Fitness’ımız için çok önemli. Çünkü uzun bir aradan sonra kalitemiz artıyor. Hele ki; benim için çok önemli böyle idmanlar ve maçlar kesinlikle kalitemizi artıyor. Eksiklerimizi görebiliyoruz. Hocayla bazı etkenleri konuşabiliyoruz ve hedefimiz belli. İlk önce Süper Kupa ve ondan sonra da lige iyi bir giriş yapmak. İyi bir yoldayız. Herkes çok keyifli, ortam da çok güzel gördüğünüz gibi. Onun için her şey çok iyi diyebilirim” diye konuştu.

“KENDİMİ ÇOK İYİ HİSSEDİYORUM”
Ağır bir sakatlık geçirdiğini vurgulayan Hamit Altıntop, “Bunu doktorlarımız daha iyi biliyor. Ama günden güne kendimi daha iyi hissediyorum. Bazı eksiklerin olduğunun farkındayım ama çok eksiğimin olduğuna da inanmıyorum. Dolayısıyla kendimi çok iyi hissediyorum. Hocamızdan oynama süresi de bekliyorum. Neticede bir futbolcunun en mutlu, en keyifli olduğu yer sahadır. Futbolcu eğer sahada iyi bir performans gösterip katkı sağlayabiliyorsa günün sonunda emeğinin karşılığını da alıyordur” ifadelerini kullandı.

“KENDİMİ BURADA MUTLU HİSSEDİYORUM”
Altıntop, 2 yıldır sarı-kırmızılı takımda görev yaptığını dile getirerek, “Kendimi burada mutlu ve ailenin bir parçasıymış gibi hissediyorum. Bu da bir futbolcu için çok önemli. Bazen engeller oluyor ama o engelleri aşıyoruz hep beraber. Zaten bir kulüp, bir aile, bir camia bu engelleri aşarak büyüyor ve başarılara imza atıyor. Unutmamak lazım ki; ben de bu takımın bir büyüğü olarak elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Gerek saha içinde olsun, gerek saha dışı olsun. Bazı ince konulara da değiniyoruz büyükler olarak. Tabii bu konuda Selçuk’un da Burak’ın da payı çok. Zaten her şey dört dörtlük olsaydı geçen sene şampiyon olurduk. Eksiklerimizin olduğunun farkındayız. O eksiklere rağmen bu seneyi en iyi şekilde kapatacağımızı ve çok farklı futbol oynayacağımızı söyleyebilirim. Duruşumuz bile çok farklı olacak. Her zaman camiamıza yakışacak bir duruş olacaktır. Galatasaraylı duruşu; iyi günde de kötü günde de takımının arkasında olmaktır. Olumsuz sonuçlar olsa da bunu kabul etmek ve en iyi şekilde o eksiklerimizi kapatmak gerekir. Biz her eleştiriye açığız. Ama eleştirinin de bir mantığı bir düzeni vardır. Bunları da iyi tartmak gerekir” şeklinde konuştu.
Yorum Yazın