TİC Holding Header
  • USD 32.37
  • EUR 34.966
  • Altın 2324.243
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Hasan Kabze'nin yeni stat heyecanı

Torku Konyasporlu futbolcu Hasan Kabze, yeni sezonda yeni stadyumda güzel galibiyetlere imza atmak istediklerini söyledi.
Hasan Kabze'nin yeni stat heyecanı
KONYA / İHA - İç transferde anlaşma sağlanan ve 2 yıllık sözleşme imzalanan tecrübeli oyuncu Hasan Kabze, kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu. Torku Konyaspor'da kaldığı için mutlu olduğunu belirten Kabze, yeni sezonda yeni stadyumda daha önemli başarılara imza atacaklarına inandığını kaydetti.

Kabze, yapımı tamamlanmak üzere olan yeni stadyumda oynayacak olmanın kendisini şimdiden heyecanlandırdığını ifade ederek, "Futbol stadyumlarla, taraftarlarla ve oluşturulan atmosferle güzel. Konya'da da gerçekten önemli bir işe imza atıldı ve mükemmel bir stadyum kazandırılmak üzere. Her futbolcu böyle güzel atmosferde oynamak ister. Yeni sezonda yeni stadyumumuzda güzel galibiyetlere imza atmak istiyoruz. Ben de burada oynamak için sabırsızlanıyorum" dedi.

Hasan Kabze, bir oyuncu için önemli olanın oynamak olduğunu vurgulayarak, “Geride bıraktığımız sezonun başlarında biraz sıkıntı yaşadım. Ama oynayarak bunun üstesinden geldim. Takıma katkım konusunda söylenenler beni gerçekten mutlu ediyor. Baktığımda benim adıma da son derece verimli bir sezon oldu. Yeni sezonda bunun üzerine çıkmak için çalışacağım. İnşallah bunda da başarılı olurum. İnsan kendisini evinde gibi mutlu ve huzurlu hissettiği zaman tüm konsantrasyonunu işine veriyor. Ben de Konya'da ve Konyaspor'da mutluyum. Umarım bu durum yeni sezonda daha fazla performansıma yansır ve hem takım hem de bireysel anlamda iyi bir sezon geçiririz" diye konuştu.
Yorum Yazın