TİC Holding Header
  • USD 32.343
  • EUR 35.103
  • Altın 2307.974
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

İşte Hamzaoğlu'nun yeni gözdesi

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, genç oyuncu Furkan Soyalp'i parlatmak istiyor.
İşte Hamzaoğlu'nun yeni gözdesi
Sultan Gedik - İHA - Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında dün deplasmanda karşılaştığı Gaziantepspor'u 3-2'lik skorla mağlup etmesini başaran Bursaspor'da, genç oyuncu Furkan Soyalp, uzatma bölümlerinde Jorquera'nın yerine oyuna dahil olarak bu sezon Süper Lig'de ilk kez forma şansı buldu. Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Büyükçekmece Tepecikspor karşılaşmasında 2 gol, 1 asistlik performans sergileyen 20 yaşındaki oyuncu, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun da gözüne girmeyi başarmıştı.

"HAMZA HOCA'YA TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Bu sezon U21 takımıyla çıktığı 12 maçta 9 gol kaydeden orta saha oyuncusu, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başından beri şans bulmak için çok çalıştığını söyledi. Hedeflerine yavaş yavaş ulaştığını ifade eden Soyalp, "Bu konuda bana güvenen Hamza Hoca'ya çok teşekkür ediyorum. Hedefim öncelikle takımın başarısı için çalışıp aynı zamanda da tecrübe kazanmak. Tabi ki benim de hayallerim var ama hayallerime adım adım hedef koyarak tırmanmaya çalışıyorum. İnşallah daha iyi olacak" diye konuştu.

"BATALLA'DAN ÇOK ŞEY ÖĞRENECEĞİM"
Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla'nın yeniden takıma dönmesinin mutluluğunu yaşadığını ifade eden genç oyuncu, "Batalla çok önemli bir oyuncu. Gitmeden önce bana çok şey kazandırmıştı. Şimdi geri döndü ve eminim ondan yine çok şey öğreneceğim" dedi.

Yorum Yazın