TİC Holding Header
  • USD 32.346
  • EUR 35.132
  • Altın 2306.967
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Kardemir Karabükspor, Elazığspor maçı hazırlıklarına başladı

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 'Seviyemizi belirleyecek bir maç oynayacağız'.
Kardemir Karabükspor, Elazığspor maçı hazırlıklarına başladı
Ozan Koltuk - İHA - Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında sahasında oynayacağı Sanica Boru Elazığspor maçının hazırlıklarına başladı.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Elazığspor maçı için, “Bizim nereye oynayacağımızı,seviyemizi belirleyecek bir maç olacak’’ dedi.

Kardemir Karabükspor hafta sonunda sahasında oynayacağı Sanica Boru Elazığspor maçının hazırlıklarını Hasan Doğan Tesisleri'nde başladı. Teknik direktör Tolunay Kafkas gözetiminde önce halı sahada futbolcular Life Kinetik çalışmasında dikkat, algılama, çabuk ve doğru karar verme yeteneklerini geliştirmek için küçük toplarla ritim koordinasyonu ve denge hareketleri ile ip atladı. Daha sonra takım sahada düz koşu kondisyon ve topla mücadele çalışması yapıldı.

“SEVİYEMİZİ BELİRLEYECEK BİR MAÇ OLACAK”
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, çok önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, taraftarlara çağrıda bulundu. Kafkas, "Ligi nereden bıraktıysa oradan başlayacağız. Kasımpaşa maçında aldığımız bir puan altın değerinde. Ligin ikinci yarısının ikinci maçı olmasına rağmen Elazığ maçında taraftarımız bizi yalnız bırakmasınlar. Stat dolu olsun istiyorum. Coşkulu bir şekilde takımlarını desteklemelerini istiyorum.

Çünkü bu maç, bizim nereye oynayacağımızı, seviyemizi belirleyecek bir maç olacak. Onun için ben, oyuncularım ve camiamız ayrı bir önem veriyoruz. Eğer bu maçı kazanabilirsek daha farklı bir yerlere oynayacağımızı düşünüyoruz. Daha iyi olacağını düşünüyorum. Pazar günü bizim için çok kritik ve çok önemli bir maça çıkacağız. Çok kesin bir şeyler söylemek istemiyorum ama gidişatımız iyi. Tek üzüntümüz kart cezalısı Mabila’nın bu maçta oynayamayacak olması. Bu maçta Murat Akça’ya görev vermeyi düşünüyorum. Kendisine güvendiğim bir oyuncu" şeklinde konuştu.

“FENERBAHÇE’Yİ YAKALAMAK ZOR”
Ligin her şeye rağmen çok zor geçeceğini ifade eden Kafkas, “Fenerbahçe arayı oldukça açtı. İyide oynuyor. Kazanma arzusu olan bir takım. Onu yakalamanın zor olacağını düşünüyorum. Ondan aşağısı ve gerisi için lig gerçekten çok zor olacak. Fenerbahçe’yi bir tarafa diğer takımları bir tarafa ayırmak gerekiyor. Bizim ne yapacağımız önemli. Takımın genel durumu oldukça iyi. Fakat bunu sezon sonuna taşımak lazım. Ligi nerede bitireceğimiz önemli. Nasıl oyun oynadığımız önemli. Yolumuz iyi. Bu yoldan sapmadan her maçı kendi içinde değerlendirerek Karabükspor’u en iyi yere getirmek istiyoruz. Fakat bundan daha önemlisi tesisleşmedir. Kafamda bununla ilgili olarak başkanla paylaştığım düşüncelerim var. Karabükspor akademisini kurmak benim için öncelikli hedef. En büyük idealim Karabükspor’a kalıcı bir şey bırakabilmek’’ diye konuştu.

“BİR TRANSFER DAHA YAPABİLİRİZ”
Bir transfer daha yapabileceklerini söyleyen Kafkas, “Ara transfer çok zor. Bu yapacağımız transferin geleceğimizi olumsuz bir şekilde etkilemesini istemiyorum. Çünkü getirdiğiniz oyuncuyu göndermek oldukça zor bir durum. Bunu bazı oyuncularla yaşıyoruz, yaşadık ve hala yaşamaktayız. Onun için doğru transfer olursa belki bir tane oyuncu daha alabiliriz’’ ifadesinde bulundu.
Yorum Yazın