TİC Holding Header
  • USD 32.367
  • EUR 34.982
  • Altın 2324.301
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Kocaeli Birlikspor evinde yenilmiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gurup temsilcisi Kocaeli Birlikspor, iç sahada oynadığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 2 beraberlik kazanarak evindeki yenilmezlik serisini sürdürüyor.
Kocaeli Birlikspor evinde yenilmiyor
Ozan Koltuk - KOCAELİ / İHA - Bu sezon genç teknik adam İsmet Taşdemir’i takımın başına getirerek hayli iddialı bir takım kuran Fahrettin Kandemir başkanlığındaki Kocaeli Birlikspor kulübü, PTT 1. Lig için umut veriyor. Ligde son olarak zirve adaylarından Tokatspor'u 3-0'lık skorla yenen Kocaeli Birlikspor'da bu sezon istatistikler, takımın iyi yolda olduğunu gösteriyor. Geçtiğimiz sezon oynadığı 12 maçta 15 puan kazanan yeşil-siyahlılar, bu sezon oynadığı 12 karşılaşmada ise 21 puan kazandı. Kocaeli ekibi, geçtiğimiz sezon oynadığı 12 maçta 3 galibiyet, 6 beraberlik, 3 mağlubiyet alırken; bu sezon ise 6 galibiyet, 3 beraberlik, 3 yenilgi aldı.

İÇ SAHADA ÇOK GOL ATIYOR
Yeşil-siyahlılar iç sahada oynadığı karşılaşmalarda rakiplerine karşı hiç yenilmedi. İç sahada oyadığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 2 beraberlik kazanan Kocaeli Birlikspor’un rakiplerine karşı henüz yenilgisi bulunmuyor. Kartalspor’u 5-3, Eyüpspor’u 3-2, Manisaspor’u 3-0, Tokatspor’u 3-0‘lık skorla geçen yeşil-siyahlılar, Gümüşhanespor’la 0-0, Amedspor’la ise 1-1 berabere kaldı. Evinde oynadığı karşılaşmaları farklı skorlarla kazanan yeşil-siyahlılar, iç sahada rakip kaleleri 15 kez havalandırırken, 6 kez de kalesinde gol gördü.

“HER GEÇEN GÜN DAHA İYİ OYNUYORUZ”
Kocaeli Birlikspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Tokatspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam, güzel bir oyunla Tokatspor karşılaşmasını kazandıklarını ifade etti. Taşdemir, “Tokatspor maçının ilk yarısında çok güzel bir oyun ortaya koyduk. Bu güzel oyunumuzun karşılığını da attığımız gollerle bulduk. Devre arasına 2-0’lık üstünlükle girince, maçın ikinci yarsında kontrollü bir oyunu tercih ettik. Eksiklerimiz olmasına rağmen, çok iyi ve geniş bir kadroya sahibiz. Tokatspor’da güçlü bir ekipti, ama sahada daha iyi oynayan bizdik. Bizim için iyi bir gündü. Bunu böyle devam ettirmek istiyoruz. Belki iddialı olabilir ama biz lige yeni başlıyoruz. Takımımız her geçen gün daha iyi oynuyor. Ligin zirvesine doğru emin adımlarla gidiyoruz. Bu galibiyeti hemen unutup, önümüzde oynayacağımız, Karagümrük maçına bakmamız gerekiyor” diye konuştu.

“DAHA İYİ OLACAĞIZ”
Tokatspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Fahrettin Kandemir, “Her geçen gün daha da iyiye gidiyoruz. Evimizde çok daha güzel futbol oynuyoruz. Her geçen gün iyiye gidiyoruz, evimizde çok daha güzel futbol oynuyoruz. Hafta içerisinde Tuzlaspor karşılaşmasıyla iyi bir moral yakaladık. Tokatspor karşılaşmasına da bu moralle çıktık. Ligin çok güçlü bir takımıyla karşılaştık. Müsabaka boyunca rakibimize pozisyon vermeden çok net bir skorla karşılaşmayı 3-0 kazandık. Her geçen gün daha da iyiye gidiyoruz. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağımıza inanıyorum” dedi.
Yorum Yazın