TİC Holding Header
  • USD 32.347
  • EUR 35.114
  • Altın 2309.788
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Malatya Amatör Küme Futbol Ligi

Malatya Amatör Küme Futbol Ligi takımlarından Konakspor'un sahasının yenilenmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gerekli onayın çıktığı bildirildi.
Malatya Amatör Küme Futbol Ligi
İHA - Konakspor Kulüp Müdürü Ergin Turan, toprak olan sahalarının yapımı için Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gerekli onayın çıktığını ifade etti.
Turan, sahalarının antrenman yapmaya ve futbol oynamaya elverişli olmadığını kaydederek, "Spor ve sporcunun yetişmesine büyük önem veren kulübümüz, saha şartlarının elverişli olmaması nedeniyle hedeflerini gerçekleştirmekte zorlanıyordu. Bu zor şartlara rağmen 2. Amatör Küme Büyükler Ligi'nden 1. Amatör Küme Büyükler Ligi'ne yükselme başarını göstermiştik. Ancak bütün maçlarımızı deplasmanda oynamamız ve saha şartlarımızın elverişsiz olması nedeniyle bu yıl tekrar 2. Amatör Küme Büyükler Ligi'ne düştük. Bunun üzüntüsünü yaşarken, Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan sahamızın yapılmasıyla ilgili gerekli onayın çıktığını öğrendik" dedi.

Yeni sahayla birlikte Konakspor'un hedeflerini daha rahat yerine getirebileceğini ifade eden Turan, "Toprak olan sahamız sentetik hale dönüştürülecek. Tribün, ışıklandırma ve soyunma odalarıyla muazzam bir tesise kavuşmuş olacağız. Yeni sezona yeni sahamızla başlamanın heyecanını şimdiden duymaya başladık. Bu anlamda bize her zaman destek olan AK Parti Malatya Milletvekillerimize, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Sadi Fındıklı'ya, TFF Malatya Bölge Müdürümüz Fahrettin Eserdi'ye, MASKF Başkanımız Seyfullah Özdemir ile Konakspor Kulüp Başkanımız Bülent Karakaya'ya teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
Yorum Yazın