TİC Holding Header
  • USD 32.37
  • EUR 34.984
  • Altın 2323.963
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Melo, Inter ile yol ayrımında

Sezon başında Galatasaray'dan Inter'e transfer olan Felipe Melo için İtalyan basını yıl sonunda takımdan ayrılabileceği iddiasında bulundu.
Melo, Inter ile yol ayrımında
Sultan Gedik - Corriere dello Sport gazetesinde yer alan habere göre; Brezilyalı yıldızın kaderi kendisini sezon başında ısrarla isteyen Teknik Direktör Roberto Mancini'nin geleceğine bağlı. İtalyan teknik adamın Şampiyonlar Ligi hedefini tutturamaması halinde mavi-siyahlı kulüple yollarının ayrılması bekleniyor.

Bu yıl Inter forması ile 19 maçta görev alıp 1 gol atan Melo sezonun ilk yarısında başarılı bir performans sergilemiş ve ilk 11'de düzenli olarak görev almıştı. Brezilyalı oyuncunun kaderini 20 Aralık'ta oynanan Lazio maçı değiştirdi. Bu maçta önce 85. dakikada penaltıya sebep olan Melo daha sonra uzatma dakikalarında Biglia'ya uçan tekme atarak kırmızı kart görmüş ve 3 maç ceza almıştı. Brezilyalı orta saha oyuncusu bu hareketiyle büyük tepki görmüş ve aldığı ceza sonrası formasını Medel'e kaptırmıştı.

Melo'nun görev yaptığı bölgede Medel ve sezon başında 30 milyon Euro'ya transfer edilen Kondogbia'nın başarılı performansları dikkat çekiyor.

Öte yandan İtalyan ekibinin gelecek sezon için aynı bölgede oynayan Sevilla'nın Arjantinli oyuncusu David Banega ve Sampdoria'dan Soriano ile ilgilenmesi Melo ile yollarını ayrılması iddialarını güçlendiriyor.
Yorum Yazın