TİC Holding Header
  • USD 32.389
  • EUR 35.434
  • Altın 2322.704
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

MKE Ankaragücü taraftarlarından TFF'ye protesto

Sarı-lacivertli ekibinin taraftarları, TFF'nin Ankara'daki binasının önünde toplanarak, Beşiktaş maçının Kayseri'ye alınmasına tepki gösterdi.
MKE Ankaragücü taraftarlarından TFF'ye protesto
AA - MKE Ankaragücü taraftarları, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile yarın oynayacakları maçın Kayseri'ye alınması nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonunu (TFF) protesto etti.

Sarı-lacivertli ekibin taraftarları, TFF'nin Ankara'daki binasının önünde toplanarak, alınan karara tepki gösterdi.

Ankaragücü Yaşasın Birlik Platformu Sözcüsü Cem Üner, burada yaptığı açıklamada, maça 29 saat kala alınan kararın "yüz karası" olduğunu belirterek, "Biz skor taraftarı değiliz. Bizi 5-0 yensinler, önemli değil. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey yoktur. Bu bir sürgündür." ifadelerini kullandı.

MKE Ankaragücü taraftarları olarak kimseyle husumetleri bulunmadığına dikkati çeken Üner, sözlerini şöyle tamamladı:
"Haksızlığın karşısında 1-2 kelime söylemek için toplandık. 6 yıldır Ankaragücü için mücadele veren insanlarız. Ligde 6 maç oynadığımız Osmanlı Stadı'ndan, Beşiktaş maçı alınarak Kayseri'ye veriliyor. Madem öyle, bu karar cuma günü mü alınır. Müsabaka yarın saat 19.00'da. Bu nasıl bir anlayış, bu nasıl bir sistem. Ankaragücü kimsenin oyuncağı değildir. Ankaragücü 110 yıllık tarihe sahip bir kulüptür."

Sarı-lacivertli taraftarlar, basın açıklamasının ardından Beşiktaş ve TFF aleyhine tezahürat yaptı.
Yorum Yazın