TİC Holding Header
  • USD 32.389
  • EUR 35.434
  • Altın 2322.704
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

O tarih G.Saray tarihi açısından hayati öneme sahip

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 22 Ekim'deki olağanüstü genel kurulun sarı-kırmızılı kulüp için hayati öneme sahip olduğunu belirtti.
O tarih G.Saray tarihi açısından hayati öneme sahip
AA - Özbek, Galatasaray dergisinin ekim sayısındaki yazısında, olağanüstü genel kurulun önemine işaret ederek, "22 Ekim Cumartesi günü, Galatasaray tarihi açısından hayati öneme sahip. Bu ay içinde üyelerimize ve kamuoyuna açık olarak düzenleyeceğim bilgilendirme toplantıları ile hiç kimsenin aklında soru işareti bırakmayacak bir şeffaflıkla, mevcut durum ve planlamalarımız hakkında her şeyi açık açık anlatacağım." ifadelerini kullandı.

Mayıs 2015'ten bu yana Galatasaray'ı daha iyi noktalara götürmek için çalıştıklarının altını çizen Özbek'in, yeni projelerle ilgili ifadeleri ise şöyle:
"Galatasaray'ın geçmişte elde ettiği başarıları aşması, zaferleri kalıcı kılması ancak tek bir yolla mümkün. O yol da Galatasaray'ın mali bağımsızlığa kavuşmasından geçiyor. Göreve geldiğimizden bu yana kulübün atıl duran gücünü harekete geçirmek için projeler geliştiriyoruz. Mecidiyeköy'deki otel inşaatı, Hasnun Galip'teki eski kulüp binasıyla ilgili çalışmalarımız, kulübün kasasından tek kuruş çıkmadan Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın yanına inşa edilecek kapalı spor salonu ve son olarak da Riva ile Florya arazilerimiz üzerinde geliştirilmesi düşünülen projeler."
Yorum Yazın