TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 34.958
  • Altın 2324.222
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Ödemişspor'a Ticaret Odası desteği

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş ve yönetim kurulu üyeleri pazar günü 3. Lig'e yükselme final maçına çıkacak olan Ödemişspor'un antrenmanına konuk olarak Kırmızı-Lacivertlilere moral verdi. Ödemiş taraftarına otobüs desteği vereceklerini belirten Eriş, Ödemiş'teki tüm STK'ları Ödemişspor'u desteklemeye davet etti.
Ödemişspor'a Ticaret Odası desteği
İHA - Ödemişspor'un Ormancı Ertuğrul Özdemir Tesisleri'ndeki antrenmanını yönetim kurulu üyeleri ile birlikte takip eden Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, teknik direktör Serol Emlek'ten çalışmalarla ilgili bilgi aldı. 

23 yıl sonra Ödemişspor'un tarihi bir maça çıkacağını ifade eden Başkan Rıfat Eriş, Ödemiş'in bir bütün halinde Ödemişspor'a destek vermesi için çağrıda bulundu. 

Kendisi de bir dönem Kırmızı-Lacivertli formayı giyen Eriş, "Ödemişspor, hepimizi sevindiren sonuçlara imza attı. İlçemizi en iyi şekilde temsil ediyor. Şimdi son bir maç kaldı.
İnanıyoruz ki ondan da başarıyla ayrılacağız. Burada önemli olan Ödemiş'teki tüm STK'ların, iş dünyasının ve tüm kesimlerin ortak paydamız Ödemişspor için birleşmesi ve bu önemli final için desteğini göstermesidir. Ödemiş Ticaret Odası, Ödemişspor'un her zaman yanındadır. Tüm Ödemiş kenetlenmelidir" dedi. 

Eriş, Ödemiş Ticaret Odası olarak pazar günü Muğla'ya gidecek Ödemişspor taraftarı için 5 otobüs tahsis edeceklerini açıkladı. 

Futbolculara hitaben konuşan Eriş, "İlçe olarak inandık. Sizden tek bir galibiyet istiyoruz. Sizin de inandığınızı biliyoruz. Gerçekten istediğinizi de biliyoruz. İnşallah galibiyetle döneriz" diyerek final maçı için başarılar diledi. Eriş ve yönetim kurulu üyeleri Kırmızı-Lacivertliler'e baklava ikramında da bulundu. 

Teknik direktör Serol Emlek, Eriş ve yönetim kurulu üyelerine moral veren ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, tüm Ödemiş'i sevindirmek için sonuna kadar mücadele edeceklerini vurguladı. 
Yorum Yazın