TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 35.06
  • Altın 2325.486
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Okan Buruk kara kartaldan çekinmiyor

Medicana Sivasspor'un teknik direktörü Okan Buruk, ligin 12. haftasında deplasmanda karşılaşacakları lider Beşiktaş'tan çekinmediklerini belirtti.
Okan Buruk kara kartaldan çekinmiyor
Ozan Koltuk - AA - Spor Toto Süper Ligi ekiplerinden Medicana Sivasspor'un teknik direktörü Okan Buruk, ligin 12. haftasında deplasmanda karşılaşacakları lider Beşiktaş'tan çekinmediklerini belirterek, "İşimizin çok zor olduğunu biliyoruz ama kimseden de korkmuyoruz. Bu ligde hiçbir takımdan korkmuyoruz, korkmayacağız da" dedi.

Buruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lig lideri Beşiktaş'a karşı iyi bir oyun sergilemek istediklerini, bu tip maçlara hazırlanmanın oyuncular açısından daha kolay olduğunu ifade etti.

Beşiktaş'ın güçlü bir ekip olduğunu vurgulayan Buruk, şunları söyledi:-
"Tamam iyi futbolcular, ligin lideri ama sonuçta onlar da insan onlar da futbolcu. Futbolda eğer inanırsanız her şeyi yapabilirsiniz. Korkacak hiçbir şeyimiz yok. Bu her zaman söylüyorum. Türkiye'nin en iyi futbol oynayan takımıyla karşılaşacağız. Çok değerli oyuncuları, çok önemli bir seyircisi, çok büyük bir gücü var. Bu ligde ki hiçbir takımdan korkmuyoruz, korkmayacağız da."

"Kafaları yüzde 100 burada"
Oyunculara psikolojik destek ve güven vermenin önemli olduğuna işaret eden Okan Buruk, şöyle devam etti:
"Oyuncuyu kırmaktan, yermekten çok yapıcı olmaya çalışan bir ekibiz. Bu sezon içinde de kendi olduğumuz dönemde de inişler çıkışlar olabilir. Oyunculara her zaman kendilerine olan güvenlerini vermek zorundayız. Psikolojik anlamda bir yıpranmaları vardı. Kendilerine olan güvenlerinde azalma vardı, bunu tekrar kazandırmaya çalıştık. Oyun olarak bizim istediklerimizi yapan, bizi memnun eden bir takım ortaya çıktı. Buraya yüzde 100 kendilerini veriyorlar, kafaları yüzde 100 burada, her şeyi bir anda dışarı attılar."
Yorum Yazın