TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 35.003
  • Altın 2324.829
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Osmangazili bayan hentbolculara milli davet

Osmangazi Belediyespor Bayan Hentbol Takımı sporcuları, bu sezon gösterdikleri performansla Milli Takımların gözdesi oldu. Osmangazi Bayan Hentbol Takımı’ndan 7 sporcu, U-15 Bayan Milli Takım Gelişim Kampı’na, 5 sporcu ise Genç Bayan Plaj Milli Takım Kampına davet edildi.
Osmangazili bayan hentbolculara milli davet
BURSA / İHA - Bu sezon Türkiye Bayanlar Hentbol 2'nci Ligi A Grubu'nu ve play-off’ları yenilgisiz olarak tamamlayarak Bayanlar Hentbol 1. Ligi’ne yükselen Osmangazili bayan hentbolcular, U-15 Bayan Milli Takım Gelişim Kampı’na ve Genç Milli Bayan Plaj Milli Takım Kampına davet edilerek, bu sezon elde ettikleri başarının karşılığını aldı.

Mersin’de 26 Haziran’a kadar sürecek olan U-15 Bayan Milli Takım Gelişim Kampı’na katılan Osmangazili hentbolcular Ebru Öztürk, Bedriye Buse Erdoğan, Zehra Erat, Berrin Abanlı, Merve Abanlı, Nazlıcan Canımana ve Evsen Koç, Milli Takım’da yer almak adına performanslarını ortaya koyacak.

Osmangazi Belediyespor Bayan Hentbol Takımı’nın 5 sporcusu ise Genç Bayan Plaj Milli Takımı Kampı’na davet edildi. 10-14 Temmuz 2014 tarihleri arasında İspanya’nın Lorca kentinde düzenlenecek olan 2014 Avrupa Bayanlar Plaj Şampiyonasında mücadele edecek Genç Bayan Plaj Milli Hentbol Takımı Kampı’na Osmangazi Belediyespor Takımı’ndan Sabiha Gündoğdu, Esma Adnar, Özge Demir, Ceren Subaşı ve Nurşah Sancak yer alacak. Alanya’da 30 Haziran tarihine kadar sürecek olan kampta Osmangazili hentbolcular Bursa’yı temsil edecek.
Yorum Yazın