TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 35.045
  • Altın 2324.552
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Pınar Karşıyaka takımından açıklama

FIBA Erkekler Avrupa Challenge Kupası'nda finale yükselen Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, 'Buraya gelmek hakkımızdı, inşallah kendi seyircimizin önünde kupayı alacağız' dedi.
Pınar Karşıyaka takımından açıklama

Sarıca, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, "12 gündür maç oynamıyoruz. Kendi sahamızda oynama baskısıyla bunu hissettik ve maçın içinde yakaladığımız farkları büyütemedik. Tempomuz bu değil aslında. Ama biz böyle günler için iyi savunma yapan takımız. 84 sayı ortalamasıyla oynayan takımı 62 sayıda tuttuk. Biraz klasik olacak ama hücumlar maç, defanslar şampiyonluklar kazandırır. Buraya gelmek hakkımızdı, inşallah kendi seyircimizin önünde kupayı alacağız. Finaldeki rakibimiz hiç yenilmedi ama biz burada yenilmeyen birçok takımı yendik. Pazar günü daha iyi olup kupayı burada bırakmak istiyoruz” dedi.

Pınar Karşıyakalı Bora Hun Paçun ise kendileri için çok önemli bir karşılaşmayı galip bitirdikleri için çok mutlu olduklarına değinerek, "Pazar günü rakibimizi yenip, kupayı kazanmak istiyoruz" diye konuştu.
EWE Baskets Oldenburg Başantrenörü Sebastian Machowski de çok güzel bir atmosferde oynanan karşılaşmada oyuncularının ellerinden geleni yaptığını ancak finale yükselmek için gerekli sonucu alamadıklarını kaydetti.

Yorum Yazın