TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 34.977
  • Altın 2324.132
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Prandelli'den büyük fedakarlık

Ezeli rakibi Fenerbahçe'yi yenerek 4. yıldız sezonunda büyük moral bulan ve kenetlenen Galatasaray'da, Teknik Direktör Cesare Prandelli ile ilgili çarpıcı bir bilgi gün yüzüne çıktı.
Prandelli'den büyük fedakarlık
Cesare Prandelli, "Mali açıdan sıkıntıdayız. Size 6 ay hiçbir ödeme yapamayacağız" diyen kulüp profesyonellerine fedakarca bir cevap verdi.

Başta Wesley Sneijder olmak üzere sarı-kırmızılı futbolculara zamanında ödenmeyen paralar gündemi meşgul ederken, İtalyan teknik adam örnek bir davranışa imza attı. Kulüp profesyonellerinin geçtiğimiz günlerde bir araya geldikleri Prandelli'ye, "Mali yönden sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Şu ortamda ne yazık ki size de alacaklarınızı yatıramayacağız. Belki 6 ay boyunca para alamayacaksınız. Maalesef tablo iyi görünmüyor. Bu konuda sizden de bize yardımcı olmanızı bekliyoruz" diyerek, mali açıdan karamsar bir tablo çizdikleri belirlendi.

Galatasaray'ın İtalyan hocası, belli ekonomik şartları kabul ederek göreve geldiğinin altını çizdi, "Kulübe zorluk çıkaracağımı düşünmeyin. Hatta yardımcılarımın parasını da ben bir şekilde karşılarım. Ancak futbolcular için sizden ricam ödemeleri geciktirmeyin. Mümkünse futbolcular paralarını zamanında alsın" dedi.

ŞİMDİYE KADAR PARA ALMADI
Teknik patron Cesare Prandelli'nin ödemeler konusundaki bu anlamlı davranışının kulüp içinde büyük takdirle karşılandığı kaydedildi.

Galatasaray'la iki yıllık sözleşme imzalayan Prandelli'nin şu ana kadar sarı-kırmızılı kulüpten hiçbir ücret almadığı belirlendi.
Yorum Yazın