TİC Holding Header
  • USD 32.368
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.082
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Roy Keane'den, Eden Hazard'a ağır eleştiri

Roy Keane, Chelsea'li Eden Hazard'a 'şımarık çocuk' dedi.
Roy Keane'den, Eden Hazard'a ağır eleştiri
Cansu Türkmenlio - İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın efsanesi Roy Keane, Chelsea'nin Belçikalı yıldızı Eden Hazard hakkında açıklamalarda bulundu.Geçen sezon Premier Lig'de yılın oyuncusu seçilen ve Chelsea'nin şampiyonluğunda büyük rol oynayan Belçikalı yıldız, bu sezon hayal kırıklığı yarattı.

Belçikalı oyuncu sezonun üçte ikilik kısmı geçilirken, tek golünü Federasyon Mupası'nda Milton Keynes Dons'a atabildi. Hazard, takımı Chelsea'nin PSG ile deplasmanda oynadığı maçta da son derece isteksizdi. Menajer Guus Hiddink, çok kötü bir performans gösteren Hazard'ı ikinci yarıda oyundan aldı.

Hazard, PSG maçı öncesi, gelecek sezon Fransız ekibine gitmeye sıcak baktığı yolundaki açıklamalarıyla da tepkileri üzerine çekmiş durumda. Belçikalı oyuncuya en ağır eleştiriler, Manchester United efsanelerinden Roy Keane'den geldi. Keane "Şımarık bir çocuğa" benzettiği Hazard'ın takımdaki deneyimli isimler tarafından hizaya getirilmesi gerektiğini savundu.

Son derece sert ve hırçın bir futbolcu olarak tanınan Keane "Bu oyuncuları gerçekten anlayamıyorum. Hazard geçen yaz sözleşmesini 5 yıl daha uzattı. Bugünse takımının en kritik maçı öncesi, gelecek sezon rakibe gitmekten bahsediyor. Takım arkadaşı olsaydım onu antrenman sahasının başından sonuna kadar tekmelerdim. Chelsea'deki deneyimli oyuncuların acilen Hazard'ı hizaya getirmeleri gerekiyor" dedi.
Yorum Yazın