TİC Holding Header
  • USD 32.378
  • EUR 35.034
  • Altın 2324.822
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Samsunspor'dan stat koltukları için anket

Samsunspor Kulübü, Ağustos ayında faaliyete girmesi beklenen yeni 19 Mayıs Stadyumu’nun koltuk renklerini seçebilmek için kulübün resmi internet sitesinden bir anket başlattı.
Samsunspor'dan stat koltukları için anket
Sultan Gedik - Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Samsun’un Tekkeköy ilçesinde yaptırdığı 19 Mayıs Stadı’nın inşaatında son aşamaya gelindi.

Gelecek günlerde stat içerisindeki vinçler çıkartılarak zemin işlemlerine geçilecek. 145 milyon TL'ye mal olacak 33 bin 919 seyirci kapasiteli stadyumun Ağustos ayında faaliyete geçirilmesi planlanıyor.

Yakın zamanda tamamlanacak stadyum için kolları sıvan Samsunspor Yönetimi, statta kullanılacak koltuk renkleri için taraftarın görüşüne başvurdu. Resmi internet sitesinden bir anket başlatan kırmızı-beyazlılar taraftara “Yeni yapılacak olan stadımızın koltuk rengini seçmemize yardımcı olur musunuz?” sorusu yöneltildi. 3 farklı seçeneğin bulunduğu ankette alt kısım beyaz, üst kısım kırmızı, kırmızı-beyaz parçalı ve düz kırmızı koltuk renkleri seçenekleri bulunuyor.

Dün akşam saatlerinde uygulamaya konulan anket kısa bir süre sonra yayından kaldırılacak ve en çok beğeniyi alan koltuk renkleri statta kullanılacak.

Yorum Yazın