TİC Holding Header
  • USD 32.374
  • EUR 35.028
  • Altın 2324.57
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Şener Özbayraklı kendinden emin

Fenerbahçe’nin yeni transferlerinden Şener Özbayraklı, Fenerbahçe’ye mecburen transfer olmadım bu bilinsin. Kim oynarsa oynasın sadece Fenerbahçe kazanacaktır. Her zaman kendime güvendim dedi.
Şener Özbayraklı kendinden emin
DÜZCE / İHA - Fenerbahçe’nin Bursaspor’dan transfer ettiği 25 yaşındaki milli futbolcu Şener Özbayraklı, Topuk Yaylası Tesisleri’nde antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İnanılmaz bir ortam olduğunu belirten deneyimli oyuncu, “Böyle güzel bir tesis olduğunu bilmiyordum. İnsana sorsalar hayal gücüyle yapabilirsiniz. Burada gördüm ve çalışma imkanı buldum. Çalışmalarımız güzel gidiyor. Belli bir süremiz var hazırlıklarımız sürüyor” dedi.

“KENDİMİ EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLAYIP, KARİYERİMİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUM”
Kendisini en iyi şekilde hazırlayacağını belirten Özbayraklı, “En üst seviyeye çıkmam gerekiyor. İyi seviyede olduğumu biliyorum. Beklentiler olduğunu biliyorum. Yapabileceklerimin farkındayım. Benden önce kötü örnekler olmuş olabilir. Ama ben kendimi en iyi şekilde hazırlayıp futbol kariyerimi sürdürmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

“NANİ BÜYÜK BİR İSİM”
Fenerbahçe’nin yeni transferi Nani hakkında da açıklamalarda bulunan Özbayraklı, “Büyük bir isim. Şu ana kadar sadece Nani için değil, yeni transferler yapılıyor. Hedefe ulaşabilecek bir kadroya sahibiz. Önümde oynayacak ismin önemi var. Büyük bir isim. Bende kendimin farkındayım. İnşallah iyi bir uyum olur” şeklinde konuştu.

“KİM OYNARSA OYNASIN FENERBAHÇE KAZANACAKTIR”
Gökhan Gönül ile yaşayacakları rekabetin sorulması üzerine ise deneyimli oyuncu, “Bu sorulardan sıkılmaya başladım. Fenerbahçe’ye mecburen transfer olmadım bu bilinsin. Takımda bir kural vardır. Kiminle oynayacağına sadece teknik heyet karar verir. Kim oynarsa oynasın sadece Fenerbahçe kazanacaktır. Her zaman kendime güvendim” dedi.

“BAZI ŞEYLERİN TECRÜBESİNİ YAŞAYACAĞIM, HEYECANLIYIM”
Takımın Şampiyonlar Ligi hedefleri hakkında da değerlendirmelerde bulunan Şener Özbayraklı, “İlk defa bazı şeylerin tecrübesini yaşayacağım, heyecanlıyım. Büyük camiaya geldim. İlk tecrübeye sahip olacağım için belli bir heyecanım var. Bunu en iyi şekilde atlatacağıma eminim” açıklamalarında bulundu.

“TÜM KUPALAR İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”
Taraftarlara da mesaj gönderen başarılı oyuncu, “Hocamız geldiğinden beri çok farklı bir takım olduk. İlk defa bu tempoda geçiriyorum. Çok hırslı bir yapıya sahip. O yönde çalışıyoruz. Taraftarımız için çok farklı bir takım kuruyor. Mücadeleci bir takım olacak. Geçen yıl farklı olmuş olabilir ama bu yıl tüm kupalar için mücadele edeceğiz. Taraftarımız desteklesin” diye konuştu.

Galatasaray derbisi hakkındaki soruya ise Özbayraklı, “Türkiye’nin bir numaralı derbisi. Çok büyük maçlar oluyor. Çok büyük rekabetler var. Şu anda bunun mücadelesini ben de vereceğim” dedi.

“EKSİKLERİMİ GELİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUM”
Yaşının daha 25 olduğunu ve eksiklerini bildiğini söyleyen Özbayraklı, “Yaşım 25. Belli bir süreç geçirdim. En üst seviyeye çıkmam lazım. Eksiklerim var. Yeni adapte oluyorum. Defans yönüm kimine göre iyi kimine göre kötü. Eksiklerimi geliştirmeye çalışıyorum” İfadelerini kullandı.
Yorum Yazın