TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.124
  • Altın 2297.323
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Sivasspor ile Yeni Malatyaspor 7. randevuda

Süper Lig'in 17. haftasında karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor ile DG Sivasspor, 7. kez birbirlerine rakip olacak.
Sivasspor ile Yeni Malatyaspor 7. randevuda
İHA - Yeni Malatyaspor ve Sivasspor, Süper Lig’in 17. haftasında yarın oynanacak olan maçla birlikte 7. kez karşı karşıya gelecek.

İki ekip arasında geride kalan 6 maçın 3'ünden Sivasspor, 2’sinden de Yeni Malatyaspor galibiyetle ayrılırken, 1 maç ise beraberlikle sona erdi. Sivasspor ile Malatyaspor arasında oynanan karşılaşmalarda taraflar 18 kez gol sevinci yaşadı. Sivasspor 6 maçta rakip fileleri 11 kez havalandırırken, kalesinde ise 7 gol gördü.

Sivasspor ve Yeni Malatyaspor son olarak geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında karşılaşmış, maç 1-0 Yeni Malatyaspor’un üstünlüğü ile sona ermişti.

Yeni Malatya Stadyumu’nda yarın oynanacak olan mücadelede Sarper Barış Saka düdük çalacak.

Sivasspor’da 2 eksik!
Kırmızı-beyazlılarda bu mücadele öncesi 2 eksik bulunuyor. Sakatlığı devam eden Serhiy Rybalka ve sarı kart cezalısı olan Isaac Cofie Yeni Malatyaspor karşısında takımını yalnız bırakacak.

Fayçal Fajr sınırda
Sivasspor'un Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçta 1 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Kırmızı-beyazlılarda 3'er sarı kartı bulunan başarılı futbolcu Fayçal Fajr, Yeni Malatyaspor karşısında sarı kart görmesi halinde bir sonraki hafta oynanacak müsabakada görev alamayacak.
Yorum Yazın