TİC Holding Header
  • USD 32.326
  • EUR 35.119
  • Altın 2300.412
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

TFF 1. Lig'in en fazla gol atan takımı Balıkesirspor

TFF 1. Lig takımlarından Balıkesirspor, ligin son 3 haftasında attığı 10 gol ile toplamda 18 gole ulaştı.
TFF 1. Lig'in en fazla gol atan takımı Balıkesirspor
İHA - Teknik Direktör Can Cangök'ün takımın başına gelmesi ile birlikte ligin son 3 haftasında atılan 10 gol ile toplamda 18 gole ulaşan Balıkesirspor, TFF 1. Lig'in en fazla gol atan takımı oldu.

Teknik Direktör Reha Kemal Erginer'in ligin 6. haftasında istifasına kadar Balıkesirspor; Adana Demirspor, Bandırmaspor, Şanlıurfaspor, Ümraniyespor, Manisaspor ve Samsunspor ile birlikte en az gol atan takımların arasında bulunurken, ligin 7. haftasında göreve gelen Can Cangök ile adete gol rekoru kırdı ve 3 maçta 10 gol atma başarısı göstererek 18 gole ulaştı.

Teknik Direktör Cangök'ün ligde ilk görev yaptığı Sivasspor maçında 1-1 berabere kalınırken, deplasmanda Mersin İdmanyurdu karşısında ise 4-1'lik galibiyet elde edildi. Balıkesirspor ligin 9. haftasında evinde oynadığı Samsunspor'u 5-0 gibi farklı bir skor ile yenerken, son 3 haftada 10 gol atma başarısı gösterdi. 

Teknik Direktör Can Cangök, "Balıkesirspor'da çok karakterli oyuncular var. Bekamenga ve Foxi çok karakterli ve iyi oyuncular. Böyle oyuncuları bir araya getirmek çok zordur. Çok karakterli oyuncu topluluğumuz var. Asla maç sırasında oyundan düşmüyorlar ve vazgeçmiyorlar. Oyuncularımın sahada futbol oynarken zevk aldıklarını görüyorum.

Balıkesirspor öne geçtikten sonra her takım karşısında farklı galibiyet alabileceğini biliyorum. Rakip takımın direnci kırıldıktan sonra Balıkesirspor yeter ki öne geçsin. Güzel oynayan iyi futbolcularım var. Onlarla gurur duyuyorum" dedi.
Yorum Yazın