TİC Holding Header
  • USD 32.346
  • EUR 35.132
  • Altın 2306.967
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Trabzonspor hakemlerden dertli

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Trabzonspor, bu sezon hakem hatalarını en çok konuşan kulüp oldu. Bordo-mavililer, bu sezon sadece Galatasaray’a hakem kararlarının tartışıldığı iki maçta da mağlup oldu ve 6 puan bırakmak zorunda kaldı.
Trabzonspor hakemlerden dertli
Spor Toto Süper Liginin 22. haftasında oynanan Galatasaray - Trabzonspor karşılaşması Türk futboluna damga vurdu. Bu sezon hakem kararları ile adeta çileden çıkan Karadeniz ekibi, maddi ve manevi büyük sıkıntılara maruz kalırken, son maçta yaşanan gelişmeler ise Trabzonspor’da bardağı taşıran son damla oldu.

GALATASARAY’A HAKEMLER 6 PUAN HEDİYE ETTİ
Bu sezon Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanan iki maçta da hakem kararları gündeme damga vurdu. Ligin ilk yarısında hakem Cüneyt Çakır’ın yönettiği maçta ve son olarak İstanbul’da oynanan maçta hakem Deniz Ateş Bitnel verdiği kararlarla bordo-mavili kulüp çileden çıktı ve tartışılan hakem kararları sonrası Trabzonspor sahadan iki maçta da mağlup ayrıldı. TT Arena’da oynanan dünkü karşılaşmanın hakemi Deniz Ateş Bitnel’e, karşılaşma sonrası bordo-mavili kulüp ve taraftarlar adeta ateş püskürdü.

HAKEM REHİN ALINDI
Trabzonspor bu sezon hakem kararları nedeniyle çileden çıktı. Tartışmalı kararlara maruz kalan Trabzonspor, kural ihlali olduğunu iddia edilen ve 2-2 beraberlikle biten Gaziantepspor maçınını yöneten Çağatay Şahan’ı ve yardımcılarını, Avni Aker’de uzun bir süre soyunma odasında bekletmişti.

TRABZONSPOR, HAKEM KARARLARININ TARTIŞILDIĞI MAÇLARDA 18 PUAN KAYBETTİ
Spor Toto Süper Lig’de 27 puanla 9. sırada bulunan Trabzonspor, bu sezon hakem kararlarının tartışıldığı maçlarda toplam 18 puan kaybetti. Karadeniz ekibi, maddi ve manevi olarak mağdur olurken, son Galatasaray maçında gördüğü 4 kırmızı kart ise Türk futbol tarihine geçti.
Yorum Yazın