• Spor

Türkiye liginde oynanan her maç zor

Royal Halı Gaziantep Basketbol Takımı’nın kendi evinde Anadolu Efes’i 97-96 yendiği maçın ardından, her iki takımın koçu açıklamalarda bulundu.
Türkiye liginde oynanan her maç zor
CRA - İHA - Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Stefanoz Dedas, Türk oyuncularının da gösterdiği performanstan çok memnun kaldığını söyledi. 

Bu galibiyetin sebebinin oyuncularının gösterdiği ciddi performans olduğunu dile getiren Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Stefanoz Dedas, Türk oyuncularının da gösterdiği performanstan da çok memnun kaldığını kaydetti. Dedas, “Bu galibiyeti öncelikle genel sekreterimiz Boray Dai’a armağan ediyorum. Çünkü buraya koç olmama hep o inandı. Tabii ki Zdovc Jurij’a da armağan ediyorum. Çok bir kısım olmasa da bende koç olmayı hakkettim. Tabii ki Royal Halı yönetim kuruluna armağan ediyorum. Çünkü hepsi bana inandı ve güvendi. Mutlu olmaya ve kutlamaya hakkımız var çünkü büyük bir galibiyet aldık. Gelecek maçı da değerlendirecek olursak, Türkiye liginde oynanan her maç zordur. Gelecek maçımızda zor olacak. İlk işim bundan sonra, Giresun maçına hazırlanmak olacak” şeklinde konuştu.

IVKOVIC: "58 SAYI ATMALARINA İZİN VERDİK"
Anadolu Efes Başantrenörü Dusam İvkovic ise ilk olarak Royal Halı Gaziantep’i tebrik ederek, çok sıkı oynadıklarını belirtti. İvkovic, ”Gerçekten bu maçı kazanmak için çok çabaladılar ve daha çok kazanmayı istediler. Takımım hakkında konuşmak gerekirse biz ilk periyotta çok iyi başladık. Ondan sonra asıl problem 2. ve 3. periyotlarda yaptığımız savunmadan kaynaklandığını düşünüyorum. Bu iki periyotta rakip takıma 58 sayı atmalarına izin verdik. Royal Halı Gaziantep oynaması çok zor olan bir takım ve çok iyi mücadele veren bir takım. Ama sezon daha çok uzun tabii ki bu maçtan iyi bir ders çıkarmalıyız. Yolumuza çok çalışarak, devam etmeliyiz” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazın