TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 34.98
  • Altın 2323.637
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

​Türkiye'de Süper Lig'de oynamak istiyorum

Bir dönem Adanaspor formasını da giymiş olan Macar futbolcu Vladimir Koman, 'Türkiye Süper Ligi'nde oynamak istiyorum. Türkiye'ye ve Türk insanına çok alıştım, kalbimde Bursaspor, Kasımpaşa, Göztepe gibi üst sıralara oynayacak takımlar yatıyor' dedi.
​Türkiye'de Süper Lig'de oynamak istiyorum
İHA - Bir dönem Adanaspor'da görev alan ve sözleşmesinin sona ermesiyle Macaristan'a dönen Vladimir Koman,açıklamalarda bulundu.

29 yaşındaki futbolcu Türkiye’yi çok sevdiğini, özellikle 2 yıl boyunca her gün duyduğu ezan sesini Budapeşte’de duyamadığı için kendini buruk hissettiğini söyledi. 

'Vodafone Park'ı unutamıyorum' 

Türkiye Süper Ligi’nin Avrupa’nın en iyi liglerinin başında geldiğine de değinen Koman, özellikle Beşiktaş Vodafone Park Stadı’nda Beşiktaş’a karşı oynadığı ve 2-1 kaybettikleri maçı unutamadığını, dünyada bu güzel stat ve seyirci önünde futbol oynayan çok az futbolcu olduğunu, o maçı düşününce hala etkisi altında kaldığını açıkladı. 

'Süper Lig'de oynamayı çok istiyorum' 

Şu an transfer için Macaristan’da olduğunu söyleyen Koman, “Macaristan Birinci Ligi’nde Ferençvaroş, Videoton ve Budapeşt Honved kulüpleriyle görüşmeleri sürdürüyorum, fakat hala Türkiye Süper Ligi’nde oynamak istiyorum. Türkiye’ye ve Türk insanına çok alıştım, kalbimde Bursaspor, Kasımpaşa, Göztepe gibi üst sıralara oynayacak takımlar yatıyor. Temennim bir an önce Türkiye’ye dönmek. Fanatik futbol taraftarları önünde top koştururken, bana huzur veren ezan sesini de duymak en büyük arzum. İnşallah 2 hafta içinde bu hedefimi gerçekleştirecek transfere imza atarım” diye konuştu. 
Yorum Yazın