TİC Holding Header
  • USD 32.332
  • EUR 35.072
  • Altın 2295.904
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Usta yüzücüler Kastamonu’da kulaç attı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde yapılan İnebolu İstiklal Açık Deniz Yüzme Yarışları’na, dünya şampiyonu Ahmet Akkaş, Yunanistan’da 31 km yüzen Mustafa Aydoğdu, Manş Denizini yüzerek geçen Osman Akkurt gibi birçok isim katıldı. 3000 metrelik yüzme yarışında Emre Öztürk kupanın sahibi oldu.
Usta yüzücüler Kastamonu’da kulaç attı
İHA - İnebolu 7. Uluslararası Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen “İnebolu İstiklal Açık Deniz Yüzme Yarışları’na Türkiye’nin birçok yerinden ve Kıbrıs’tan bi çok ünlü ve dünya skoru kırmış sporcu katıldı. İnebolu Belediyesi ile İstanbul Yıldızlar Yüzme Kulübü derneği organizasyonunda gerçekleştirilen yarışlar için 277 sporcu yarıştı.
Deniz şenliklerinin en ilgi çekeni ve zor olanı yağlı direkten bayrak kapma yarışı yapıldı. Yarışa ilçe dışından ve ilçe merkezinden birçok kişi katıldı. Birçok kişinin bayrağı kapmak için yağlı direkte yaptığı yürüyüş boşa çıkarken, Mehmet Gürel gres yağı ile yağlanan direkte çıplak ayak ile yürüyerek bayrağı aldı. Bayrağı alan Mehmet Gürel’e İnebolu Belediyesi şenlik kupası ve altın madalya hediye etti.
Yorum Yazın