TİC Holding Header
  • USD 32.388
  • EUR 34.981
  • Altın 2331.671
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Yalovalı İbrahim Gündüz, Avrupa 3.'sü oldu

2014 Yıldız Genç Avrupa Masa Tenisi Şampiyonası kıran kırana çekişmelere sahne olurken, Karışık Çiftler (Mix) takımında yer alan Yalovalı sporcu İbrahim Gündüz İstanbullu partneri Damla Uzel ile birlikte Avrupa 3.’sü oldu.
Yalovalı İbrahim Gündüz, Avrupa 3.'sü oldu
YALOVA / İHA - Gündüz-Uzel çifti ilk olarak Bulgar rakiplerini 3-1, sonraki turda ise Alman rakiplerini 3-1 ile geçti. İlk iki maçını kazanan Yalovalı ve İstanbullu sporcular sonraki maçlarında önce Polonyalı rakibini 3-1 sonrasında ise Sırbistanlı rakiplerini 3-0’lık skorla mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. İbrahim Gündüz-Damla Uzel çifti çeyrek finalde İsveçli rakiplerini zorlu maçın ardından 3-2 yenerek yarı finale çıkma başarısı gösterdi.

Yarı finalde Macaristanlı ve Romanyalı rakiplerine 3-1 mağlup olan Yalovalı sporcu İbrahim Gündüz, İstanbullu partneri Damla Uzel Avrupa 3.'sü olarak büyük bir başarıya imza attı. Genç Erkek Milli Takım Sorumlusu Antrenör Bayramali Yıldız, "Turnuva Türkiye için çok olumlu geçti. Yalovalı sporcumuz İbrahim Gündüz İstanbullu partneri Damla Uzel birlikte Avrupa 3.’sü oldu. Yalova sporu adına elde edilen başarı bizler için büyük mutluluk verdi” dedi.
Yorum Yazın