TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.048
  • Altın 2280.745
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Yayıncı kuruluştan flaş Fenerbahçe hamlesi

Fenerbahçe ile yayıncı kuruluş arasında yaşanan gerilimde sürpriz bir gelişme yaşandı.
Yayıncı kuruluştan flaş Fenerbahçe hamlesi
Son günlerde doruk noktaya çıkan yayıncı kuruluş ile Fenerbahçe arasındaki gerilimde sürpriz bir gelişme yaşandı.

Süper Lig karşılaşmalarının yayın hakkını elinde bulunduran beIN Medya Grubu, sarı-lacivertlilerin tepkisine sebep olan iki çalışanı işten çıkardı.

BEİN SPORTS'A TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Sarı lacivertliler, Fatih Karagümrük - İttifak Holding Konyaspor maçındaki taraftar sesinde, Karagümrük taraftarının Fenerbahçe'ye hakaret dolu tezahüratlarına yer verilmişti. Yaşanan bu olay sonrasında Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyadan tepki göstermiş, sonrasında da kulüp açıklama yaparak beIN Sports'a misliyle tepki vereceklerini duyurmuşlardı.

ÖZÜR MESAJI YAYINLAMIŞTI

Fenerbahçe'nin açıklaması sonrasında beIN Sports özür mesajı yayınlamış, "Bugün oynanan Fatih Karagümrük-İttifak Holding Konyaspor maçının fonunda kullanılan ses efektlerinde Fenerbahçe Kulübü aleyhine tamamen uygunsuz bir tezahürat duyulmuştur. Fark edilmeden, yanlışlıkla yayınlanan ve hemen kaldırılan bu tezahürattan dolayı tüm Fenerbahçe camiasından içtenlikle özür dileriz. İlgili tezahüratın derhal sistemden çıkarılarak gerekli önlemlerin hızla alınacağını, ayrıca yayınlarımızda kullanılan tüm ses efektlerinin uygunluğuna dair detaylı bir incelemenin de başlatıldığını kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadelerine yer vermişti.

ÖZEL TİŞÖRTLERLE ÇIKIYORDU

Sarı-lacivertliler, o günden beri çıktığı maçlardan sonra yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalarında hep eleştiri tarzında açıklamalar yapıyordu. Ayrıca tepkilerine özel olarak tişörtlerle maç sonu konuşmalarına çıkıyorlardı. beIN Sports ise bu açıklamaları yayınlamıyor, Fenerbahçe de yayıncı kuruluşa oyuncularının konuştuğunu ancak yayınlanmadığını belirten bir açıklama yaparak durum hakkında bilgilendirme yapıyorlardı.

ÇALIŞANLAR İŞTEN ÇIKARILDI

Fanatik'te yer alan habere göre, bu gelişmelerin yaşanmasının ardından yayıncı kuruluşun, Fenerbahçe'nin tepkisine neden olan iki çalışanı işten çıkardığı öğrenildi. Konuyla ilgili Fenerbahçe'nin de bilgilendirildiği ifade edildi. Sarı lacivertlilerin bu süreçten sonraki tutumu merakla bekleniyor.
Yorum Yazın