TİC Holding Header
  • USD 32.326
  • EUR 35.092
  • Altın 2281.987
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Yeni Diyarbakırspor’da yüzler gülüyor

Erzincan Refahiyespor’u 3-1 yenerek 6. sıradaki Maltepespor’la puan farkını 8’e çıkararak son 5 haftaya Play-Off yarışında büyük avantajla giren Yeni Diyarbakırspor’da yüzler gülüyor.
Yeni Diyarbakırspor’da yüzler gülüyor
DİYARBAKIR / İHA - Takımın son 11 lig maçında yenilmeyerek namağlup serisi yakalaması 2. Lig umutlarını artırırken, uzun aradan sonra ilk kez maça bu kadar ilgi gösteren taraftarlar da stattan mutlu ayrıldı. Maçtan sonra takım ve taraftarlar arasında sağlanan bütünleşme ise özlemi duyulan görüntüleri geri getirdi.

UMUT VERİCİ PERFORMANS
Topladığı 25 puanla ikinci yarının en başarılı ikinci takımı olan Yeni Diyarbakırspor, kalan 5 maçını kazanarak Play-Off’a büyük moral ve motivasyonla girmek istiyor. Kulüpten yapılan açıklamada, takımın yükselen performansının 2. Lig’e yükselme yolunda umut verici olduğu kaydedildi. Açıklamada, “Ligin ilk yarısında kötü bir grafik çizen takımımız, devre arasında yapılan yerinde transferler, teknik heyetimizin başarılı çalışmaları ve takımda oluşan birlik-beraberlik havasıyla ikinci yarıda umut verici bir performans ortaya koymaktadır” denildi.

"HEDEFİMİZ TÜM MAÇLARI KAZANMAK"
Son olarak 3-1 kazanılan Erzincan Refahiyespor galibiyetiyle çıkışın sürdüğü belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
“Teknik heyet ve futbolcularımızı kutlayarak, takıma olan desteklerinden dolayı büyük taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Kalan maçlarımızın hepsini kazanmak istiyoruz. Geçen sezon finalde kaçırdığımız 2. Lig hedefini bu yıl yakalayacağımıza olan inancımız sonsuzdur.”

Bu arada günü dinlenerek geçiren yeşil-kırmızılı takım, 12 Nisan Pazar günü Çankırıspor’la deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına bugün başlayacak.
Yorum Yazın