TİC Holding Header
  • USD 32.389
  • EUR 35.434
  • Altın 2322.704
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Yeni Malatyaspor, Turgutluspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Manisa temsilcisi Turgutluspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.
Yeni Malatyaspor, Turgutluspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü
MALATYA / İHA - Ligde 13 puanla zirvede yer alan Yeni Malatyaspor, ligin 6. haftasında deplasmanda Turgutluspor’a konuk olacak. Ligde geride kalan 5 haftada 4 galibiyet 1 de beraberlik alan sarı-kırmızılı takım, Turgutluspor maçının hazırlıklarını TFF Antrenman Sahası’nda, teknik direktörü Mustafa Uğur yönetiminde yaptığı çalışmayla devam etti.

Antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 2’şerli gruplara ayrılan futbolcular pas çalışması yaptı. Antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

Öte yandan takımın tecrübeli forvet oyuncusu Aydın Çetin, Kartalspor karşılaşması ve takımın son durumu ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli golcü, Turgutluspor deplasmanından 3 puanla dönerek, yeniden galibiyet serisi yakalayacaklarını ifade etti.
Çetin, Kartalspor ile oynadıkları karşılaşmada kaybettikleri 2 puan için üzgün olduklarını kaydederek, "Kartalspor maçının zor geçeceğini biliyorduk. Malatya’ya gelen takımlar artık kapanarak oynayacak. Bunu aşmamızı bilmemiz gerekiyor. Gol bulduğumuz süre içinde rakip daha açık oynuyor. Artık taraftarlarımız iyi futbol değil, iyi skor beklemesi gerek. O yüzden bu tür maçları kolaya çevirmemiz gerekiyor" dedi.

Ligde kolay maç olmadığını dile getiren tecrübeli futbolcu, "Yeni Malatyaspor hedef takım. Çok iyi bir takıma sahibiz. Artık Yeni Malatyaspor’un buna alışık olması gerek. Camia olarak güzel bir camiaya sahibiz. İnşallah hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Çetin, takıma kısa sürede adapte olduğunu ifade ederek, "5 haftada 4 gol attım. Bu da takımıma çabuk adapte olduğumu gösterir. Olmasaydım bu şekilde olmazdı. Bun da hocamızın ve takımdaki oyuncuların büyük payı var. Gollerime kaldığım yerden devam etmek istiyorum. Bunun içinde idmanlarda ve maç sırasında daha çok çalışmam gerekiyor. İnşallah Turgutluspor maçıyla birlikte gollerime kaldığım yerden devam edeceğim" şeklinde konuştu.
Yorum Yazın