TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.985
  • Altın 2324.875
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Yeni Malatyaspor'da Bolu kampı sürüyor

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Yeni Malatyaspor, güç ve kondisyon depolamaya devam ediyor.
Yeni Malatyaspor'da Bolu kampı sürüyor
İHA - Günü sabah ve akşam olmak üzere günde çift idmanla geçiren sarı-kırmızılıların kamp çalışmaları aralıksız sürerken, takımın 23 Temmuz’da ilk etap hazırlıklarına nokta koyup, 3 günlük izne ayrılacağı belirtildi.

Bolu kampında daha çok fiziksel gücü arttırıcı antrenmanlar gerçekleştiren Yeni Malatyaspor’un ikinci etap kampında oynayacağı hazırlık maçlarıyla tempoyu biraz daha yükselteceği ifade edildi.

Sunday Mba krizi büyüyerek devam ediyor
Sarı-kırmızılılarda sakatlık geçiren ve tedavisine İstanbul’da devam edilen defans oyuncusu Kamil İçer ile ülkesinin milli takımında bulunan Azubuike ve yönetimle yeni sezon alacağı fiyat konusunda anlaşamayan Sunday Mba çalışmalara katılmıyor.

Sözleşmesi devam etmesine rağmen parasal konularla yönetimin karşısında çıkan Mba ile yönetim arasında soğuk rüzgarlar eserken, kulüp başkanı Gevrek’in oyuncuya bu tavrını sürdürmesi halinde yeni sezon kadrosundan çıkaracağını söylediği öğrenildi.

İlk etap kampı 23 Temmuz’da sona erecek
Bu arada Yeni Malatyaspor’un ikinci etap kamp programı da netleşti. Buna göre sarı-kırmızılılar, 23 Temmuz’da ilk etap çalışmalarına nokta koyup 3 günlük izne ayrılacak. 26 Temmuz’da yeniden Bolu’da toplanacak olan Malatya ekibi, çalışmalarına Petra Clup Tesisleri’nde devam edeceği ifade edildi.
Yorum Yazın